یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آزه آزار دادن چیزی نگفتم سپردمشون به خدا خدا هم بهترین هدیه رو بعد هفت سال بهم داد
خدا برات حفظش کنه عزیزم.
منم خیلی استرس کشیدم سر حرف اینو اون درسته به کسی نگفتم نازایی دارم ولی بازم خیلی عذابم دادن .یه مدته بی توجهی میکنم رفت و امدم و محدود کردم ولی دله دیگه میشکنه💔🙂
من برای بچه دوم نازایی ثانویه گرفتم فقط جاریم با این که دیگه پسرم بزرگ شده خودمم سنم رفته بالا ول کن ...
منم جاریم پارسال بچه دومشو حامله بود مادرشوهرم هی به اون توجه میکرد و ب من تیکه مینداخت که بچه بیار جاریمم هی میگفت که مردم حرف در میارن فک میگن نازایی بچه بیار .نمیدونم حرفاشون از رو دلسوزی بود یا چی ولی دلمو خیلی شکوندم از استرس روز و شبم با گریه میگذشت .خوبه حالا نگفتم بهشون نازایی دارم.یه مدت تو رو اهمیت ندادم به حرفاشون الان دیگه چیزی نمیگن رفت و امدمم کم کردم
خب ب جمالت خواهر .خیلیا خیلی راحت دل میشکنن و رد میشن.عزیزم شما مشکلت چیه .من تنبلی شدید دارم نزدیک دو ساله اقدامم .دکتر گفته درمان هم بشی طول میکشه .اونم چشمم آب نمیخوره از بس دکترش پولکیه
تنبلی که اصلا مشکلی نیست آبجی ...فقط ورزش کن برو باشگاه گرمی بخور اسپرم خیلی ضعیفه ..مشکل از ...
آخه خیلی شدیده از ۱۵سالگی دارم تنبلی شدید اصلا فولیکول غالب ندارم همه فولیکولام پنج میلی هست .خیلی دکتر رفتم هم مجردی هم الان.همه موهام ریخته فرق سرم کاملا کچل شده ده سانت اینا کلی موی زاید دارم کل بدنم بهم ریختس .اصلا امیدی ندارم خسته شدم از دارو و دکتر