2777
2789
عنوان

تجربه من از مصرف مکمل+📸🤍💊

| مشاهده متن کامل بحث + 9775 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با کله دویدم اومدم فک کردم برا اشتها و افزایش وزن گفتی

من که رژیم گرفتم وزن کم کنم🤦🏻‍♀️😁

ولی برای افزایش اشتها و وزن هم گفتیم

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

مکمل ها خداکنه موثر باشن 🥺

ایشالا عزیزم❤امپول بیوتین هم بعد۶هفته واقعا اثرگذاره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

فکر نمیکنم احتیاج باشه حتما بره دکتر  ولی بلز چکاپ شه متناسب نیاز بدنش مکمل بخوره بهتره

آها مرسی

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

مرسی  دکتر واسه من برای کسلی و بی انرژی بودن قرص یونی زینک نوشته این چطوره؟

استفاده کردم حدودا ۲ماه

راضی نبودم

فارماتون و ول وومن بهتر عمل کردن برای من

ولی چون توصیه پزشکتون بوده همین یونی زینک براتون بهتره و همین رو مصرف کنید اگه راضی نبودید عوضش کنید🌸

اونو هم میخرم حالا ببینم چی میشه ممنون ازت عزیزم تاپیکت مفید بود

خواهش میکنم عزیزدلم😘🙏🏽❤

استفاده کردم حدودا ۲ماه راضی نبودم فارماتون و ول وومن بهتر عمل کردن برای من ولی چون توصیه پزشکتون ...

آها خیلی ممنون🥰

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

من که رژیم گرفتم وزن کم کنم🤦🏻‍♀️😁 ولی برای افزایش اشتها و وزن هم گفتیم

خوشبحالت نه دختر حیفه چربیات😂من دربه در دنبال چربی و دنبه و افزایش وزنم  کدومارو میگی؟

❤️

خوشبحالت نه دختر حیفه چربیات😂من دربه در دنبال چربی و دنبه و افزایش وزنم  کدومارو میگی؟

🤣🤣

ول وومن خوبه عزیزم

امگا۳

و کلا قرصهای حاوی زینک مثلا یونی زینک

باعث افزایش اشتها میشن اینا

خوشبحالت نه دختر حیفه چربیات😂من دربه در دنبال چربی و دنبه و افزایش وزنم  کدومارو میگی؟

اتفاقا امشب با دوستم رفتم داروخانه قرص بخره میخواد صورت و بدنش تپل بشه

دکتر داروساز دی ویت و امگا۳ بهش داد گفت نیم ساعت بعد صبحونه بخوره