2777
2789
عنوان

تجربه من از مصرف مکمل+📸🤍💊

| مشاهده متن کامل بحث + 9775 بازدید | 122 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیرتامین اصل از کجا بخرم؟ من برا ریزش دارم سلن پلاس میخورم و بیوتین اونیک خوبن اینا با امپول بیوتین ...

فکر کنم لوازم آرایش فروشیای معتبر داشته باشن یا داروخانه ها

فقط فیکش خیلی زیاده دقت کنید از جای مطمئنی بخرید که حتما اصل باشه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من هم لیزر میرم هم هیرویت میخورم هم بیوتین هم آمپول پپانتین میزنم ولی رو موهای زائدم تاثیر نزاشته&nb ...

عزیزم امپول بیوتین براتون تاثیر داشته رو ریزش تقویت مو ؟ 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بله براي من ك شد

واقعا؟ 

بعد از چه مدتی؟

همراهش داروی دیگه ای هم استفاده کردی؟

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
من هم لیزر میرم هم هیرویت میخورم هم بیوتین هم آمپول پپانتین میزنم ولی رو موهای زائدم تاثیر نزاشته&nb ...

عه پس خداروشکر

بخرم منم 

حالا نمیدونم حساس شدم با نه ولی احساس ریزش مو دارم 

امپول ها ایرانی بودن؟ چون خارجیش نیست

من مکمل واسه افزایش اشتها و چاقی میخام⁦☹️⁩⁦🚶🏻‍♀️⁩پیشنهادی ندارین؟!

همین ول وومنی که مصرف میکردم خیلی اشتها آور بود

به حدی که اگه چیزی نمیخوردم معدم درد میگرفت

امگا۳هم اشتها آوره

زینک هم همینطور

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

من مصرف میکردم خوبه اشتهارو زیاد میکنه 

منم جدیدا خیلی زود گرسنم میشدم امروز که نخوردمش زیاد گرسنم نشد ولی نفهمیدم که از اینه

هی میگم خدایا چرا من امروز همش سیرم😂

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

اخه میگفتن تقلبی هست 

نه یسری بچ نامبر از شرکت هلث اید جمع آوری شد از داروخانه ها

ولی هیرویت رو هنوز میفروشن؛اگه مشکلی داشته باشه جمع آوری میشه قطعا