سلام🙋🏻♀️
تجربه شخصیم از مصرف چندتا مکمل رو مینویسم براتون؛امیدوارم بدردتون بخوره🦋

این مکمل برای کساییِ که درگیر کم خونی ناشی از کمبود آهن هستن و مشکل معده دارن و با مصرف قرص آهن معده درد میگیرن؛این مکمل نه تنها باعث درد معده نمیشه بلکه بخاطر وجود ویتامینcجذب آهن رو دربدن سریعتر میکنه🩸
این هم ترکیباتش هست👇🏼 من یکماه استفاده کردم و کم خونیم تا حد زیادی بهبود پیدا کرد💗(۳۰عدد قرص که هرشب قبل خواب باید ۱عدد مصرف کنید)💎
مکمل بعدی برای خانوم هاییِ که نمیتونن روزانه چندین مکمل رو مصرف کنن و میخوان بجای مصرف چندین قرص یه مکمل بخورن💚🌱(۳۰عدد قرصه که روزانه یک عدد باید مصرف بشه ترجیحا همراه با صبحانه)🦋

برای تنظیم قاعدگی و کاهش دردهای ناشی از عادت ماهانه هم بسیار موثره؛باعث افزایش انرژی و کاهش خستگی میشه🤍 و در درمان ریزش موهام خیلی بهم کمک کرد🌱 این مکمل بهترین مکملی بود که مصرف کردم فقط یکی از معایبش اینه که📍 باعث افزایش اشتها میشه📍و برای من باعث معده درد میشد
اینم از ترکیباتش👇🏼

مکمل بعدی هم مثل ول وومن عمل میکنه با این تفاوت که باعث افزایش اشتها نمیشه ولی روی ریزش موهای من تاثیر نداشت و باعث افزایش انرژی نمیشد👎🏻30عدد قرصه که روزی یک عدد باید مصرف کنید(ترجیحا همراه با نهار)🌸

عکس ترکیباتش رو هم میذارم براتون؛ولی درکل من ول وومن رو ترجیح میدم🦋

مکمل بعدی هیرویت هست...بخاطر رژیم غذایی و کاهش مصرف برنج به تازگی دچار ریزش موی شدید شدم و به پیشنهاد داروساز این مکمل رو مصرف کردم؛حدودا یک هفتست استفاده میکنم و ریزش موهام رو قطع کرده🥰💗

عکس ترکیباتش رو هم میذارم ببینید👇🏼🌱

۳۰عدد کپسول ژله ای که روزی یک عدد باید مصرف بشه ترجیحاً نیم ساعت قبل صبحانه🐚علیرغم اینکه معده ام حساسه ولی دچار مشکل گوارشی و معده درد نشدم💚🌱
اگه سوالی دارین میتونید بپرسید💗و اگه تجربه مصرف مکمل خاصی رو دارید و از مکملی راضی یا ناراضی بودید تجربتون رو با ماهم دراشتراک بذارید🙏🏽❤