2777
2789
عنوان

تجربه من از مصرف مکمل+📸🤍💊

| مشاهده متن کامل بحث + 9775 بازدید | 122 پست
ارثی باشه هم تاثیر داره روی رویش مجدد؟

بی تاثیر نیست

ولی مزوتراپی بهتره

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه پس خداروشکر بخرم منم  حالا نمیدونم حساس شدم با نه ولی احساس ریزش مو دارم  امپول ها ا ...

من چند دوره ایرانی زدم خیلی خوب بود 

ولی اخیرا ترکیه رفتم اندازه یک سال مکمل از اونجا خریدم البته هیرویت رو ایرانیش رو میخورم و جواب هم میده 

من چند دوره ایرانی زدم خیلی خوب بود  ولی اخیرا ترکیه رفتم اندازه یک سال مکمل از اونجا خریدم ال ...

خیلی ممنون از راهنماییت

من میخواستم دکتر برم چون دو دل بودم همزمان با لیزر مصرف کنم اینارو یا نه

حالا من نمیدونم واقعا موهام کم شده یا حساس شدم عکس پایین برای پارسال زمستونه این عکس بالایی برای ا ...

جنس موهات عوض شده انگار یه کم دمیج شده پارسال خیلی سالم تر بوده یا شاید تو شرایط یکسان نگرفتی 

🤣👌🏻 زینک اشتهارو زیاد میکنه

همونه پس شکمم چند سانت اومده جلو😐😂

شوهرمم میتونه بخوره بدون تجویز دکتر؟

وقتایی که یه تاپیک قدیمی می‌بینم میرم استارترش رو چک می‌کنم اگه دیگه فعال نباشه دلم می‌گیره خیلی و براشون آرزوی سلامتی میکنم و اگه فعال باشه ذوق میکنم              به فکرم می‌رسه یه زمانی دیگه من نیستم اما تاپیکام هست، پستام هست.                                                       حقیقتا این زندگی خیلی پوچ و بی ارزشه                            اگه یجا با حرف و نظرم کسی رو ناراحت کردم عذرخواهی می‌کنم. اصلا دلم نمیخواد کسی بخاطر حرف من کوچیک ترین اندازه ناراحت شده باشه❤

ممنون عزیزم ببخشید دخترم ۳ماهشه رفلاکس داره من خیلی باید رژیم رعایت کنم ب نظرت چی خیلی خوبه خیلی لاغ ...

کلا قرصهایی که زینک داشته باشن باعث افزایش اشتها میشن

حالا باز بهتره با دکترداروساز مشورت کنید چون بعضی از مکملها باعث مشکلات گوارشی و دردشدید معده میشن❤

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

حالا من نمیدونم واقعا موهام کم شده یا حساس شدم عکس پایین برای پارسال زمستونه این عکس بالایی برای ا ...

ای جانم عزیزم چه موهای قشنگی😍💗

آره انگار یه ذره کم پشت شدن🥲