2777
2789
عنوان

خیلی دروغ میگم

420 بازدید | 30 پست

کوچیک ترین چیزودروغ میگم تابزرگ ترین چیزانگاریه عقده بزرگ رودلم، همش دلم میخوادبزرگ نمایی کنم ازعاقبتش ازاون دنیامیترسم ولی هرکاری میکنم نمیتونم ترک کنم

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه ترکش سخته هر موقع خواستی دروغ بگی سعی کن خودتو تنبیه کنی 

مثلا با هر دروغ یه مبلغی بنداز صدقه کم کم ترک میکنی فقط اراده کن

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

هر وقت خاستی بگی به این فک کن که خدا ازت ناراحت میشه منصرف میشی از گفتنش

هرروزصبح ازخواب بیدارمیشم میگم امروزهیچ دروغی نمیگم شب موقع خواب میبینم دنیای دروغ گفتم ازخودم بدم میادبابت این موضوع ولی انگارتبدیل شده به یه مشکل روانی

ب این فکرکن ک طرف ضایعت کنه وبگه تموم دروغات واسم روشد... مگه میشه آدم نتونه جلو دروغ گفتنشو بگیره مگه راستشو بگی چی میشه به همه مردم دروغ میگی یافردخاصی؟ دروغگوهاآدم مورداعتمادی نیستنا

هرروزصبح ازخواب بیدارمیشم میگم امروزهیچ دروغی نمیگم شب موقع خواب میبینم دنیای دروغ گفتم ازخودم بدم م ...

الان اینو راس میگی

فکنم اینم دروغ میگی اخه😅

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

همسرم ازهمه بیشترمجبورم میکنه دروغ بگم باکارهاش مثلاپول خیلی خیلی کم میده منم مجبورم دروغ بگم مثلامدرسه بچه۲تومن خواسته فلان جاانقدرخواسته تاازش پول بگیرم

چرا نشه عزیزم؟! من خودم یه زمانی خیلی حسود بودم، خیلی در حدی که واقعا عذاب میکشیدم، و یه روزی تصمیم گرفتم این عادتمو ترک کنم، حدود یکسالی شد هم هزینه کردم هم تلاش کردم تحقیق کردم مقاله خوندم با بررسی و مطالعه خیلی اصولی این اخلاقمو کنار گذاشتم و واقعا الان خوشحالم که حذف شده از وجودم، این همه رسانه مثل گوگل، اینستا، شبکه‌های اجتماعی، راجع به ترکش سرچ کن و انجامش بده

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

به این فکرکن بعدیه مدت دگه کسی حرفاتوباورنمیکنه الان تایپک یه کاربرپست گذاشتم چندنفرجاهای دگه گفتن فلانی دروغگوهست حرفاشوباورنکن بعدفهمیدم درسته این کاربردروغگوهست بااین کاربریش پست گذاشته

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چرا نشه عزیزم؟! من خودم یه زمانی خیلی حسود بودم، خیلی در حدی که واقعا عذاب میکشیدم، و یه روزی تصمیم ...

مثلادوسه روزه تصمیم گرفتم دروغ نگم ولی باهمسرم واقعانمیشه مثلامیگه من دوست ندارم باخالت جایی بری بعدپیش میادباهم جایی بریم خب بگم باهم رفتیم دعوامیشه به حرفش گوش بدم باعالم وآدم بایدقطع ارتباط کنم 

کاربربرنجی  درغگوهست حرفاشوباورنکن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖