2777
2789
عنوان

شیکم قلمبه ها بدویین بیاین...

| مشاهده متن کامل بحث + 49 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اراگل راستی من هروز شیر موز گردو عسل خرما مخلوط میکردم میخوردم تا اخر هفته 36... هم مقوی برا خودت هم نی نی اما دیگه نمیخورم میترسم برای زردی
خدایا بابت شوهر خوبم و مادرشوهر فرشته ام ...هزاررران بار شکرت...
سلام. من بچم چهار و دویست بود. بستنی خیلی میخوردم اون آخرا. البته نمیدونستم برای وزن گیری خوبه. دوست داشتم می خوردم من اوایل بارداریم ویار وحشتناک داشتم. و تا روز آخر هم با اینکه دیگه خیلی چیزا رو می تونستم بخورم اما لب به گوشت قرمز و برنج نتونستم بزنم. اما یه چیزایی مثل قلوه، کوکوسیب زمینی، بستنی، انواع میوه بخصوص شلیل و سیب و هلو و اینا زیاد نی خوردم. به ژنتیک هم خیلی بستگی داره. هم برادر من و هم برادرای شوهرم درشتند. پسر منم به اون رفته فکر کتم.
LilySlim Weight charts
ولی پایین هم نیست وزن تی نیت ها. ماه آخر سرعت وزن گیری بچه بالاتره. هفته ای سیصد گرم در ماه آخر بچه وزن میگیره. با قبلیاش جمع کنی می بینی خوبه ها ماشا.. ولی قلوه هم میگن خیلی خوبه. هم خودت هم بچه رو قوی میکنه.
LilySlim Weight charts
من امروز سونو بودم 36 هفتم تموم شده دو روزه رفتم 37 ولی وزن بچم خیلی کمه 2300 هست و از سنش عقب مونده تغذیه ام خیلی خوبه همه چی میخورم هر چند اشتهام خیلی به غذا کم شده ولی بستنی و دلستر وخرما وشیر و گوشت کباب شده و میوه خیلی زیاد میخورم نمیدونم چرا انقد کوچولو مونده بچم من خودم موقع تولد 5 کیلو بودم باباش هم 4500