2777
2789
عنوان

مامانای نوزاد نارس بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 17596 بازدید | 94 پست
وقت کرفتم براش  ۴ آبان وقت دادن  فقط گفتن باید ببری فارابی  اونجام خیلی سخت وقت می ...

حتما ببرش عزیزم خیای مهمه به چشم خودم تو فارابی یکی رو دیدم بچه اش رو دیر اورده دکتر بهش گفت دیر آوردی دیگه عمل فایده نداره این فقط میتونه فرق روز و شب تشخیص بده در همین حد مادره داشت خودشو میکشت خدا سر هیچکی نیاره 

حتما ببرش عزیزم خیای مهمه به چشم خودم تو فارابی یکی رو دیدم بچه اش رو دیر اورده دکتر بهش گفت دیر آور ...

وای خدا 

خدا نصیب نکنه 

من ۴۰ روزگی میشه میبرمش دیر نشه یا خدا ؟

هیجا دیگه رتین نداره 😭

فقط فارابی گور به گوره که خیلی دیر وقت میده 

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون، زنده باشید. خدا کوچولوی شما را هم حفظ کنه. دخترم تقریبا تا دو و نیم ماهگی از طریق لوله ای که ...

یعنی منم باید صب کنم تا ۲ ماهش بشه درسته ؟

بعدش راحت بودین ؟؟؟

کمتر اذیت میشدین 

یعنی منم باید صب کنم تا ۲ ماهش بشه درسته ؟ بعدش راحت بودین ؟؟؟ کمتر اذیت میشدین 

به نظرم از دکترش بپرسید. برای من دکتر گفت که چه زمانی می تونم مستقیم شیر بدم و نیازی به اون لوله نیست. بعد که دیگه خودش شیر می خورد، خیلی اوضاع بهتر شد. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به نظرم از دکترش بپرسید. برای من دکتر گفت که چه زمانی می تونم مستقیم شیر بدم و نیازی به اون لوله نیس ...

دکترش میگه فقط صبور باشید 

من خیلی نگرانشم

خیلی نگران 

همش دارم سرچ میکتم 

همش دارم سوال میکنم 

هکش نگرانم زندگیم مختل شده 

دکترش میگه فقط صبور باشید  من خیلی نگرانشم خیلی نگران  همش دارم سرچ میکتم  همش دا ...

خب این نگرانی ها طبیعی هست. به نظرم اگر دکتر خوبی دارید، به توصیه هاش عمل کنید و دیگه‌ سعی کنید نگران نباشید...زمان همه چیز را درست میکنه.‌ من یک دفترچه دارم که اون زمان ساعات شیردهی و حجم شیر را یادداشت می کردم. الان همون مثل یک خاطره شیرین و خنده دار شده...دخترم خودش میخنده مثلا نوشتم ۲۰ سی سی شیر خورد فلان ساعت... 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
به نظرم از دکترش بپرسید. برای من دکتر گفت که چه زمانی می تونم مستقیم شیر بدم و نیازی به اون لوله نیس ...

دکترش میگه فقط صبور باشید 

من خیلی نگرانشم

خیلی نگران 

همش دارم سرچ میکتم 

همش دارم سوال میکنم 

هکش نگرانم زندگیم مختل شده 

دکترش میگه فقط صبور باشید  من خیلی نگرانشم خیلی نگران  همش دارم سرچ میکتم  همش دا ...

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد بسپار به خدا خودت را به خدا وصل کن... چرا زود زایمان کردی من الان بیست و نه هفته ام تازه وارد سی شدم خیلی میترسم زودتر بیاد

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد بسپار به خدا خودت را به خدا وصل کن... ...

ممنونم عزیزم 

خونریزی کردم 

سرویکسم باز شد یهویی 

زایمان کردم 

ایشالله سره تایم نی نی تون به دنیا بیاد

ممنونم عزیزم  خونریزی کردم  سرویکسم باز شد یهویی  زایمان کردم  ایشالله سره ت ...

عزیزم پسر منم ۳۰ هفته بدنیا اومد. سه ماه اول خیلی سخت. مدام باید ببریش دکتر. نفسش هم که خس خس و صدا داشت. یواش یواش خوب میشه. اگه رفلاکس داشته باشه که یکم دیر تر خوب میشه. شیر هم پسر من شیر خشک میخورد چون اصلا سینه نگرفت. فقط تا چند ماه شیر خودم هم بهش میدادم تو شیشه. شیر خشک هم برا وزنگیریش بهتره . همه قطره هاشم با آب رقیق میکردم بهش میدادم. چون نمیتونست قورت بده . قدرت بلعش ضعیف بود. خلاصه همه این روزا میگذره و زود بزرگ میشه.  هیچ وقت دیگه این اندازه نیس . من که پسرم تا سه ماه از اتاقش‌بیرون نمیاوردم و مدام ماسک پیشش میزدم. جز خودم کسی پیشش نمی‌رفت. خلاصه نگران نباش. پسر من یک ماهگی ۲ کیلو بود. دو ماهگی ۳۱۰۰ شد. سه ماهگی ۴۳۵۰ شد . چهار ماهگی ۵ کیلو شد. یکسالگی ده کیلو بود به وزن نرمال رسید. الان سه ساله و نیمشه ۱۷ کیلو هست رو نمودار

پسرم، معجزه زندگی من🤩
ممنونم عزیزم  خونریزی کردم  سرویکسم باز شد یهویی  زایمان کردم  ایشالله سره ت ...

حقیقت اینجا را خوندم گفتم خدا کمکم کنه مثلا نوشتن کسی نمیرغت پیش بچه و قرنطینه بود یا یکساعت یکبار شیر میخورده با سرنگ... من یه دختر شش سال یه پسر سه ساله دارم غریبم هیچکس ندارم اگه اینجوری هم بشه احتمالا بچه بمیره چون نمیتونم این مراقبت ها را بکنم اصلا. همون رسیده اش هم بخدا شک دارم بتونم. خدا به همه تون توان بده برای منم دعاکنید

نگفتن علت خونریزی چی بوده؟ نمیشده پیشگیری کرد 

یهوی کوتاه شد یک هفته ام بستری شدم ولی دیگه بیشتر از این نشد چون بچه ام پایین بود نشد سرکلاژ کنننن

عزیزم پسر منم ۳۰ هفته بدنیا اومد. سه ماه اول خیلی سخت. مدام باید ببریش دکتر. نفسش هم که خس خس و صدا ...

خدا و شکر ایشالله پسره منم وزن بگیره 

چشم پزشکی چند هفتگی بردین ؟؟؟

دقیقا همینه 

نفس خس خس 

رفلاکس 

همش دکترم

خونه و گرم کردم که بچه تو دماغش گرم بمونه 

لطفا در مورد چشم پزشکی ام بگید 

حقیقت اینجا را خوندم گفتم خدا کمکم کنه مثلا نوشتن کسی نمیرغت پیش بچه و قرنطینه بود یا یکساعت یکبار ش ...

عزیزم اینجوری نگووو

خدا خودش بهت قدرت میده 

خدا برات نگهش داره 

خدا خودش بهت صبر بده 

ایشالله سره تایم‌و سالم بیاد دنیا