2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی زندگی بهم حروم شده

توی روز کلا باید پیشش بشینم بخوام از کنارش جم بخکرم شروع میکن۶ گریه و زاری

شبم‌که باید حتما تو بغل خودم بخوابه و حتما یه تماس فیزییکی باهام داشته باسه نصف شب چن بار بیدار میشه فقط برای برقراری تماس فیزیکی و اگه این تماس یخورده با تاخیر باشه شروع میکنه گریه و کامل بیدار میشا و حداقل۲ساعت طول میکشه تا دوباره بخوابونمش

منم باید صبح ساعت ۷ سر کار باشم یعنی همش سر کار داره خوابم میبرهتا ظهر که میام پیش پدرشه ولی نمیدونم ...

پسر منم همینه نمیذاره خواب درست داشته باشم سرکار همش خوابالوام،ولی به باباش هم وابسته س اما شوهرم هم خسته س

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

منم باید صبح ساعت ۷ سر کار باشم یعنی همش سر کار داره خوابم میبرهتا ظهر که میام پیش پدرشه ولی نمیدونم ...

تا دو سه سالگی خوب میشه بشرطی ک الان اجازه بدی اشباع بشه سیر بشه بقولی

از خودت نرونش غر نزن بچه س 

ای کاش من بچه داشتم بهم میچسبید😔

با وجود بچه ۱۷ ماهه سر کار میری و شوهرت تو خونه خابه؟!

نه بابا شوهر بیچارم مغازه داره دیگه مجبور شده وایه شیف صبح شاگرد بگیره و مراقب پسرمون بتشه تا من بتونم برم سر کارم من کارمندم

یعنی زندگی بهم حروم شدهتوی روز کلا باید پیشش بشینم بخوام از کنارش جم بخکرم شروع میکن۶ گریه و زاریشبم ...

دیگه زیادی به خودت چسبوندی کم کم موقع خواب ازش دور شه یه روسری لباسی از خودم بپیچ دور یه بالش یا عروسک بذار کنارش. شیر خودتو میخوره؟ از الان فاصله بگیر که شیرو قطع کردی خوابشم بهتر میشه این عادتم از سرش افتاده باشه

نه بابا شوهر بیچارم مغازه داره دیگه مجبور شده وایه شیف صبح شاگرد بگیره و مراقب پسرمون بتشه تا من بتو ...

توروخدا یا بچه نیارین یا براش یه مادر کافی باشید،،،کافی بودن از لحاظ سیراب کردن محبت به بچه ،،این بچه ترس جدایی داره گلم لطفا بزار بچت یکم بزرگ تر بشه بعد برو سر کار 

🌚ایــن جا را خــراش بـده   ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒             تا امـضامـو ببیـنیـے😐
دیگه زیادی به خودت چسبودی کم کم موقع خواب ازش دور شه یه روسری لباسی از خودم بپیچ دور یه بالش یا عروس ...

نه والا شیر خشک میدم بهش 

فک کن شیر خودمم نمیخوره باز اینقد وابسته س

توروخدا یا بچه نیارین یا براش یه مادر کافی باشید،،،کافی بودن از لحاظ سیراب کردن محبت به بچه ،،این بچ ...

کاش میتونستم نرم ولی با مرخصیم موافقت نکردن 

کارمم که نمیتونم ول کنم کلی براش زحمت کشیدم