الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی روز کلا باید پیشش بشینم بخوام از کنارش جم بخکرم شروع میکن۶ گریه و زاری
شبمکه باید حتما تو بغل خودم بخوابه و حتما یه تماس فیزییکی باهام داشته باسه نصف شب چن بار بیدار میشه فقط برای برقراری تماس فیزیکی و اگه این تماس یخورده با تاخیر باشه شروع میکنه گریه و کامل بیدار میشا و حداقل۲ساعت طول میکشه تا دوباره بخوابونمش
یعنی زندگی بهم حروم شدهتوی روز کلا باید پیشش بشینم بخوام از کنارش جم بخکرم شروع میکن۶ گریه و زاریشبم ...
دیگه زیادی به خودت چسبوندی کم کم موقع خواب ازش دور شه یه روسری لباسی از خودم بپیچ دور یه بالش یا عروسک بذار کنارش. شیر خودتو میخوره؟ از الان فاصله بگیر که شیرو قطع کردی خوابشم بهتر میشه این عادتم از سرش افتاده باشه
نه بابا شوهر بیچارم مغازه داره دیگه مجبور شده وایه شیف صبح شاگرد بگیره و مراقب پسرمون بتشه تا من بتو ...
توروخدا یا بچه نیارین یا براش یه مادر کافی باشید،،،کافی بودن از لحاظ سیراب کردن محبت به بچه ،،این بچه ترس جدایی داره گلم لطفا بزار بچت یکم بزرگ تر بشه بعد برو سر کار
🌚ایــن جا را خــراش بـده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امـضامـو ببیـنیـے😐