یعنی زندگی بهم حروم شدهتوی روز کلا باید پیشش بشینم بخوام از کنارش جم بخکرم شروع میکن۶ گریه و زاریشبم ...
ای جان خوب طبیعی بیشتر بچه ها همین طورین نگاهتون عوض کنین من بچه ام به عمه هاش وابسته چون از نوازدی کنارشون بودیم باورت میشه حسادت میکنم الان در هفته ۲ شب پیش اونا میخوابه اذیت میشم عشق و علاقه بینمون خیلی خوبه ولی وابسطه نیست کنارش نباشم اصلا گریه نمیکنه یا بیقراری خیلی زود عاقل شده ۳.۵ سالشه 🥴🥴
مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره انگار بوی منو حس میکنه به محض اینکه بخوام از کنارش پاشم فوری بیدار میشهمجبورم باهاش بخوابمو با خ ...
عزیزممم پسر منم پا میشد گریه میکرد حتی اگ سه صب پا میشدم از کنارش میدونی اینکه صبحا میری سرکار باعث میشه خواب عمیق نباشه همش حواسش هس تو نیسی یا میخای بری
پسر من پنح و نیم ک شد بهش میگفتم ظهر که ساعت دوازذه بشه بابا بره نماز بخونه من میام دیگ قبول میکرد میخابیذ