2777
2789
عنوان

کلمه ای به اسم *بابا*

685 بازدید | 55 پست

بابای من ۱۴ سال مریض بود بعد از ۱۴ سال مریضی و تنهایی مرد٫ دلم براش پاره پاره ست واسه اون لبخند مهربونش که سعی میکرد بگه من خوبم٫ بابای من بابای من رفت دیگه هم برنمیگرده٫ به نظر شما الان دیگه خوب شده؟ دیگه درد نمیکشه؟ دیگه مجبور نیست شب ها تا صبح بیدار باشه و خدا خدا کنه؟ غمش منو میکشه آخر…

عزیز دلم  

بحران آب را جدی بگیریم.خیلی خیلی جدی.آب واقعا کمه.😔اگه رعایت نکنیم سازمان ملل  گفته تا ۵ سال آینده یعنی ۲۰۲۵ جنگ بر سر آب تو خاور میانه شروع میشه...و تا سال ۲۰۴۰ از بعضی شهرای ایران فقط یه اسم باقی میمونه.😔تروخدااااا رعایت کنید.بخاطر بچه هامون..کم آبی و بی آبی واقعا وحشتناکه.بچه هامون خیلی گناه دارن😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔😔😔😔😔بیماریش چیبود؟

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

خوشبحالت بهت حسودی میکنم که اون تصویر از بابات با لبخندش توی یادت و خاطره هات مونده 

من که ۲۷سااااال در حسرت یه لبخند از بابام موندم 

فکر کنم بمیره اصلا گریه ام نیاد

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘 

متمعن باش حالش اون جا خیلی خیلی خوبه پیش عزیز های که فوت کرده و داره تو رو میبینه و حواسش به تو هست کاری کن که بهت افتخار کنه و وقتی رفتی پیشش با افتخار و سر بلندی باشه

سلام

🥺😔دلم برات کباب شد عزیزم مطمئن باش پدرت الان حالش خیلیییی خوبه و بهتر از همه ی ما داره زندگی میکنه همه ی ما یروزی میریم میدونم سخته میدونم قلب از غم نبودش تیکه تیکه شده ولی جز صبر و دلداری به مادرت کاری ازت برنمیاد 

روحش شادو قرین آرامش عزیزم💔🖤