2777
2789
عجب نمیدونستم یادمه اون موقع ک سنم کم بود مجله سبز اینا میخوندم یبار یجا خوندم شهاب گفته بود زنم خی ...

محیط سینما و بازیگری کثیف همین چند سال پیش شهاب اومده بود برنامه باهاش مصاحبه کردند بعد با خانمش تماس گرفتند انقدر ناز حرف میزد چقدر تشکر کرد از شهاب گفت از فیلماش لذت میبرم شهابم چقدر از زنش تشکر کرد بعد جداشدن

بازغی یه بچه کوچیک داشت تو کودک شو هی راجهبش حرف می‌زد و اینا  زن بازیگر شدن اصلا خوب نیست.&nb ...

اره بازغی ی دختر داره دخترش ک الان نوجوان شده خودس خیلی خیلی از زنش سرتر بوذ زنش معلومه پولدار بود اون این بازیگر کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بازغی ی دختر داره دخترش ک الان نوجوان شده خودس خیلی خیلی از زنش سرتر بوذ زنش معلومه پولدار بود ا ...

تو دورهمی هم اومدن مشخص بود زیاد خوب نیستن. 

زنش ک میگفت پژمان بهترین پدر دنیاس

حرفش هست و خیلی شنیدم ولی نمیدونم شایعه هس یا واقعیت داره

شهاب؟؟ واقعی هست یادم یکی تاپیک زده بود عقد فامیلمون با شهاب حسینی مادر شوهرم خیلی خوشحاله و به خانواده دختر تبریک میگه حتی گفت اسم دختر س . ا هست منظورش ساناز ارجمند بود

اره بازغی ی دختر داره دخترش ک الان نوجوان شده خودس خیلی خیلی از زنش سرتر بوذ زنش معلومه پولدار بود ا ...

زنش ندیدم کلا. 

چی بگم من اون تایمی ک هومن سیدی و آزاده صمدی جدا شدن و بهنوش و مهدی پاکدل خیلی شوک شدم دیگه از اون به بعد همه طلاق ها قابل هضم هستش

شهاب؟؟ واقعی هست یادم یکی تاپیک زده بود عقد فامیلمون با شهاب حسینی مادر شوهرم خیلی خوشحاله و به خانو ...

اره واقعیته منم دیده بودم همو فالو دارن   

دختره زیر پستاش نظر میزاشت یا قلب میزاشت

شهاب؟؟ واقعی هست یادم یکی تاپیک زده بود عقد فامیلمون با شهاب حسینی مادر شوهرم خیلی خوشحاله و به خانو ...

منم شنیدم تو سایت زیاد ولی فک نمیکرد قطعی باشع.بنظر با خانمش خوب میرسید  و یادمه ی بار گفت عاشق خانمشه و این حرفا

زنش ندیدم کلا.  چی بگم من اون تایمی ک هومن سیدی و آزاده صمدی جدا شدن و بهنوش و مهدی پاکدل خ ...

چرا تو چن تا برنامه اومد.خودش خیلی کراشه ولی زنش بیچاره خوس چهره نبود ولی تهیه کننده چنین چیزی بود.زنش وازد عرصه بازیگریش کرد

زنشم مغرور بنظر میرسید  البته قضاوت نکنم    

زنش معلوم بود پولدار و توکار تهیه کنندگی سینما و تلوزیون بود.انگار بازغی چن بار خاستگاریش کرده تا قبول کرده ولی فک میکنم زنه گم کاری میکرد برای خانواده و دخترش ک ی جا قخبت کرد پژمان گفت کاش میشد برای بچها بیشنر وقت گذاشت و زمان گذاشت.زنه خوشکل نبود فقط احتمالا پولدار بوده

چرا تو چن تا برنامه اومد.خودش خیلی کراشه ولی زنش بیچاره خوس چهره نبود ولی تهیه کننده چنین چیزی بود.ز ...

گفتی یادم اومد الان سرچ میزنم.. 

شهاب حسینی یادمه امین فردین گفته بود با هستی مهدوی ی همچین چیزی.. 

پس زیرآبی میرفت 

خانمها این همه سال زندگی میکنن با شوهراشون بچه میارن سختی میکشن هیکلشون زنونه میشه آقایون با خیال راحت میرن بعد 15 سال بلکه بیشتر باز ازدواج مجدد میکنن با یه دختر ک هیکلش دخترونه ست.. دیگ خوش بحالشونه