2777
2789
پژمان بازغی وزنش . از این خبر هم غافلگیر شدم

😑😑😑

نشنیده بودم 

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به قول شما همه دنیا پیگیر اخبار سلبریتی هان ... سخت نکردم ..تفریح سایت برام . ولی آخه یه بار ب ...

😅😅😅خوب گفتی بارها شده عکس هنرمندهای ایرانی خودمون رو گزاشتن

یکی گفت دماغش نمیدونم چطوره لبش کجه و... ولی اگه هنرمند خارجی باشه یک به به و چه چهی راه میندازن

😅😅😅خوب گفتی بارها شده عکس هنرمندهای ایرانی خودمون رو گزاستن یکی گفت دماغش نمیدونم چطوره لبش کجه و ...

😁😁😁

حرفی که به نظرم درسته را در تاپیک ها و اجتماع میزنم و میرم .ریپلای ها و جواب ها را نمیخونم .چون خیلی ها مخالفن و با حرف درست تهاجمی برخورد میکنن.میذارم پشت سرم اونقدر حرف بزنن که خسته شن .
طلاقشون برای ما چرا مهم باشه !فقط به ملت پشت نکنن و از ...من و تو ....سر در نیارن مثل خیلی ها که این ...

یه چیز جالب رو متوجه شدید تا وقتی کسایی تو صداوسیما کار میکنن میگن کی نگاه برنامه هاشون میکنه

وقتی از صداوسیما درمیان یدفعه میبینی کل ایران از ریز و درشت کارهاش تو صداوسیما خبر داره😆 

بعد یدفعه از مجری بنجل به سوپر مجری تبدیلش میکنن(بدون اینکه اونجا شروع به کار کرده باشه و فقط در عرض چند روز)😂

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

شهاب زن دوم رو هم گرفت عکاسش ۱۳ سال هم ازش کوچیکتره پژمانم خیلی وقته جداشده

عجب نمیدونستم

یادمه اون موقع ک سنم کم بود مجله سبز اینا میخوندم یبار یجا خوندم شهاب گفته بود زنم خیلی حساسه روم بخاطر اینکه معروفم و اینا منم رعایت میکنم ووو

همینه آدم ترس هرچی داشته باشه آخرش میشه