2777
2789
ن اتفاقا باهم خوب نبودن چون چندبار گفته بود زنش حساس و فلان  این یعنی اختلاف

اها شاید کسی از زندگی کسی دیگه خبر نداره با اینکه ظاهر همه چی خوب میرسه.ی زن تو فامیلمون بود زنه خوشکل بود ولی زبون داشت من یادمه سن کم اژدواج کرد خیلی بنظر با شوهرش اوکی بود و اصلا هیچ بحثی بینشون نبود.تا بعد گذشت ده سال یهوی شنیدم جدا شدن وفهمیدم خیلی تنش بینشون بود و حتی ی بار زنه برگشته از مرده فرار کرده از خونه.خودش تا مدتها کار میکرد ی پسر نوحون داشت.بعد مدتی مرده ازدواج میکنع بعدم زنه با یکی از فامیلامون ازدواج میکنه مرده تازه از زنش جداشده بود.و زنش روانی بود تا مدتها اینا رو تهدید میکرد و اذیت میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتی یادم اومد الان سرچ میزنم..  شهاب حسینی یادمه امین فردین گفته بود با هستی مهدوی ی همچین چی ...

البته منظور من پژمان بازغی بود.فک کنم شما فک کردین با شهاب حسینی هستم.زن بازغی سن بالا خیلی میزد ولی میگفتن هم سن هسیم

اها شاید کسی از زندگی کسی دیگه خبر نداره با اینکه ظاهر همه چی خوب میرسه.ی زن تو فامیلمون بود زنه خوش ...

چی بگم اره مشخص نیست 

واقعا من الان خودم ده سال از زندگیم میگذره همش احساس میکنم اشتباه کردم خیلی بحث دلخوری بوده دخالت چندساله خانواده الان یکم همچی آروم منتها این ذهن لعنتی رها نمیکنه منو.. 

همش دو دلم حس بدی دارم نمیدونم دارم راه درست میرم نمیرم. 

باید برم مشاور منتها مشکل اینه مثلا دخترخاله خودم روانشناسی خونده اندازه نخود نمیدونه... مشکل کم سوادی مشاور هاست سخت میشه یه روانشناش با سواد پیدا کرد

اره دخترام ک عاشق چنین مردای معروفی سن ک براشون مهم نیست

اره دیدم زن دومش رو یسال و اندی از من بزرگتره... 

ان شاء الله با این خوشبخت بشه 

خدا عاقبت هممون ختم بخیر کنه

من‌ فکر میکنم چندسال دیگه که خیلی هم دور نیست طول عمر زندگی به کمتر از5سال برسه و هرچند سال ملت زنو شوهر تند تند تعویض کنند خصوصا این نسل جدید ک ازدواج سفید بینشون شکل گرفته 

چی بگم اره مشخص نیست  واقعا من الان خودم ده سال از زندگیم میگذره همش احساس میکنم اشتباه کردم خ ...

دقیقا..من تا حالا چندین مشاوره رفتم فقط شنونده هستن و براساس دیده ها و تجارب معلومی زندگی انگار نظر میدن هیچ دانشی ندارن

پژمان بازغی اسمه زنش مستانه مهاجره که منشی صحنه بود

با هم دوست شدن ورابطه داشتن زنه بچه را سقط نکرد و پژمان مجبور شد عقدش کنه اسمه دخترشم نفس بود

بی اصل ونسب اگر به جایی برسد! کی آب خنک به بینوایی برسد؟از باغ خودش کسب نچیند ثمری👌 بی‌مایه اگر به کدخدایی برسد