2777
2789
عنوان

بچه ی 2سال دارم. میخوام جدا شم...

991 بازدید | 52 پست

سلام چن ساله ازدواج کردم شوهرم ذره ای احترام نمیزاره بهم. هر صب ک از خواب بیدار میشه میگه تو دهنت ریدم. ب بچم یاد داده میگه بابا تو دهن مامان،،، اونم میگه پی پی... طلاهامو فروختم بهش دادم. هر چی کار میکنم باید بدم ب آقا... امروز دیدم پول ک نمیده ب من. هیچ... احترام منم نگه نمیداره. چ فایده. خستم کرده  گفتم بیا بچتو و وسلیلاتو جم کن ببر. همه رو برد.... ب نظر شما با همچین مردی میشه زندگی کرد؟ 

شما بودین با بچه چیکار میکردین؟ 

کی تو همچین شرایطی زندگی کرده؟ چیکار کرده؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو گوسفند چرا یاد بچه میدی دیگه 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

جدا شو

احترام تو زندگی مشترک خیلی مهمه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه چی میشه اگ زاقت دوریشو داری ول کنش

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫

اینجور مردا مث سگ جون میدن میمیرن

حاجت دلمو رواکن خداجونم .خدایا شکرت برای دادهات 🤩من خیلی قناعت کردم ت زندگی با سن کم چ فشارایی ک تحمل نکردم شوهرم قدرمو ندونست...تصمیم گرفتم زندگی کنم دیگه کم غصه بخورم بخاطر وام قسط‌‌‌‌‌...درحال تغییرم۰💫
اصلا فکر خوبی نیست با بچه 2 سالع

اون بچه در اینده نزدیک تربیتش خراب میشه و تبدیل به ادم پرخاشگر میشه 

کوتاه بیاین لطفا تحت هر شرایطی دیگران رو به سمت خفت و خاری هل ندین گناه داره