2777
2789
عنوان

پیشنهادتوت برای برطرف کردن تهوع بارداری چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 45 پست
عزیزم فقط گذر زماااان من از ۴ هفته شروع شد هر هفته سرم و امپول دمیتروووون هبجییی که هیچی درکت می ...

وای منم هنوز خوب نشدم

دیگه دارم میرم ۵ماه

خیلی بده

هیچی رو من تاثیر نذاشت فقط دمیترون 

اونم جلو استفراغ گرفت کمی

همچنان تهوع تهوع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولا که باید دوره اش بگذره عزیز ۹۰ درصد موارد تا اواخر سه ماهگی تموم میشه دمنوش ذنجبیل خوبه بخور ...

غذا رو خودم مجبورم درست کنم کسی رو ندارم اشپزی کنه اخر هفته ها همسرم درست نی کنه و واقعا از غذای بیرون هم بدم میاد مجبور  بودنی و حال نداشتنی می خریم

غذا رو خودم مجبورم درست کنم کسی رو ندارم اشپزی کنه اخر هفته ها همسرم درست نی کنه و واقعا از غذای بیر ...

منکه سر دخترم دمیترون میخوردم دخترم هیچ مشکلی نداشت . سر بچه دومم هم اولا هر ۱۲ ساعت یه قرص میخوردم ولی نزدیک یه ماهه که شبی یه دونه میخورم. 

غذا رو خودم مجبورم درست کنم کسی رو ندارم اشپزی کنه اخر هفته ها همسرم درست نی کنه و واقعا از غذای بیر ...

میدونم عزیز منم همینطوری ام کسی نیس

ولی سعی میکنم غذاهای بودار نپزم سرخ کردنی نپزم

کبابی و آبپز و دمپخت و اینا بخور

این شربت باعث میشد من بدتر عوق بزنم وای ب ۶،،زینتوما،،پرومتازین،پنتوپرازول، هیچی تاثیر نذاشت 

اره منم کامل حالم خوب نمیشد ،تنها راهش تحمله  ،من که هفته ۲۲هم هستم تازه ویار پیاز گرفتم 

یا رفیق من لا رفیق له
اره منم کامل حالم خوب نمیشد ،تنها راهش تحمله    ،من که هفته ۲۲هم هستم تازه ویار پیاز گرفتم ...

من جدیدا رب خونگی بدم نیاد از این بیرونیا می خرم مسواک میزنم بالا میارم گرفتارشدم