2777
2789
عنوان

بیچاره شدم بدبخت شدم😭😭😭

748 بازدید | 9 پست

دوشنبه انتقالمه و یدونه جنین دارم امروز صبح که بلند شدم احساس بدن درد و کوفتگی و تب دارم چکار کنم؟انتقالمو عقب میندازن اگه مریض بشم؟

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

سریع برو دکتر

بخودتم تلقین نکن عزیزم

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سریع برو دکتر بخودتم تلقین نکن عزیزم

دکتر که بدتره پر از مریضه تو مطبا غلغلست سوپ گذاشتم ولی حس بدن دردی دارم خیلی نگرانم ای خدااا ده ساله منتظر همچین روزی بودم حالا خبر مرگم مریض شدم

خواب دیدم شهریور باردار میشم توی خواب حساب کردم بچم خردادی میشه برام دعا کنید بعداز ۱۲سال به آرزوم برسم حتی خوابشم برام شیرین بود من تاابد منتظر امیرعلی و نفس کوچولوم میمونم میدونم خدا به من نگاه میکنه و منم مادر میشم

الهی برقصاندخدا به ساز تو ،جهانت را❤

فعلن که دارم بدبیاری میارم😔😔

عزیزم استزس نداشته باش فکر نکنم عقب بندازن حالا زنگ بزن یه سوالی بپرس اب نمک غرغره کن مدام ابجوش و ...

توکل برخدا میخورم دعا کنید با موفقیت پشت سر بزارم

نمیاری قشنگم توکلت به خدا

ممنون از انرژی مثبتت برام دعا کن عزیزم🙏