2777
2789
عنوان

درد زایمان چه جوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 48 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

من یه زایمان طبیعی فوق العاده راحت داشتم. 

دو روز قبل زايمان یه دردهایی بود اما الکی بود. شب آخر نیمه شب بود که یهو انگار یکی بیدارم کرد. دیدم یه جوریمه، یه جور بی قراری. بازم تا صب قابل تحمل بود. صب چن تا لکه دیدم، دیگه تا آماده بشم و برم بیمارستان نزدیک ظهر شد. خونم از بیمارستان خیییییلی دوره. 

ساعت 1 بستری شدم. ساعت 3 و 40 دیقه زایمان کردم. اصن خییییلی مفتکی. اینقد با این و اون اونجا حرف میزدم که خیلیم باحال بود. البته آخراش آمپول بی دردی رو هم زدم. اینم بگم که بیمارستان دولتی رفتم. حسابی هم شلوغ بود. 

زایمان طبیعی ترسناک نیس فقط باید روحیه داشته باشی. 

من چون بدون درد رفتم بیمارستان و امپول فشار بهم زدن اصلا درد پریودی اینا نداشتم یهو چنبار گفتم بزاری ...

وای تو دیگه خیلی راحت زایی

خوش بحالت

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)
ن بابا تا ۹ سانت رفتم درددددد کشیدماااا اما نی نی همکاری نکرد سز شدم 

پس بدشانسی آوردی

اشکالی نداره....صلاحت در این بوده عزیزم

با هم مهربان باشیم  (حدودا ۱۰ ساله که خواننده ی خاموشم...خیلی دوست داشتم یه روزی باهاتون هم کلام شم..‌خیلی از بچه های قدیمی و ثابت رو هم میشناسم.‌..همگی پایدار،بهترینای دنیا)