2777
2789
عنوان

درد زایمان چه جوریه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 612 بازدید | 48 پست

درد زایمان خیلییی درد شدیدیه اگه درد بگیرتت حتما خودت متوجه میشی فقط دعا کن طبیعی زایمان نکنی خیلی سخته یا خدا من طبیعی بودم مردنو ب چشم دیدم..اگه واجبنیست نزار معاینه بشی چون منو معاینه کردن کیسه ابمو پاره کردن زودتر از موقع خودم زایمان کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثه ی حالتیه ک انگار دسشویی ۲ داری همش انگار میخای 💩 ی البته یجوریه همراه با درددددد

یعنی امکان داره ادم یهو اون وسط،دردا دسشوییش بگیره؟😫

همسرجانم چون تُ دارم همہ دارم،دِگَرم هیچ نباید...
بین کمر و شکم درد میچرخه اوایلش خوبه و راحت هر چند دقیقه ۳۰ ثانیه میگیره ول میکنه هر چی بیشتر بشه یع ...

خوشحالم که امضات وقتش رسید

خونه دار شدید؟

میشه برای خونه دار شدن من هم دعا کنید؟ 

اون درد شما بدن داره آماده میشه واسه زایمان و رحم کم کم باز میشه درد زایمان مث پریودی و دل پیچه خیلی ...

دردش شب بد بود و آزارم میداد الان یکم بهترم ولی میترسم 

آخه پسر اولیمم هفته ۳۶ بدنیا اومد البته هیچ دردی نداشتم یه کوچولو آبریزش معاینه کردن بدتر شدم بدنیا اومد 

دردش شب بد بود و آزارم میداد الان یکم بهترم ولی میترسم  آخه پسر اولیمم هفته ۳۶ بدنیا اومد البت ...

منم از ساعت ۱۲ تا ۴ نصب شب درد کشیدم فک کردم درد زایمان نیس ۷ صبح دردم گرفت ۴ بعدازظهر بدنیا اومد

منم از ساعت ۱۲ تا ۴ نصب شب درد کشیدم فک کردم درد زایمان نیس ۷ صبح دردم گرفت ۴ بعدازظهر بدنیا اومد

یا خدا ... ممکنه با وجود اینکه زایمان قبلیم سزارین بودم اینو طبیعی بدنیا ببارم

خوشحالم که امضات وقتش رسید خونه دار شدید؟ میشه برای خونه دار شدن من هم دعا کنید؟ 

وقتش رسیده ولی هنورز نشدم معلومم نیس کی قرار خونه دارشیم من اینجوری تاریخ یهویی میزنم که شاید شد.

الانم همه چیز اسثپ شده پدرشوهرم دارن عمل قلب باز میکنن همه درگیر اونن هیشکی حتی به خونه دارشدن من فکرم نمیکنه 

ایشالا ک بشه

🤍تو بهار ۱۴۰۱ هستیم🌱 .زندگی داره بهم سخت میگذره🥲 به اُمید روزی که برم خونه خودم .... 🥺 من به اُمید اون روز دارم این روزای سخت و میگذرونم❤️‍🩹 برای خونه دار شدنم و یه زندگی راحت لطفا صلوات بفرستید😘