2777
2789
عنوان

صدای اذانه لایک کنید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست
اللهم صلی علی محمد و آله محمد  انشالله به خواستت برسی ♥️🙏

یک دنیا تشکر گلم الهی امین خدا ازت بشنوه

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تو جا افتادم از سیاتیک ۲ هفتس دعام کن

الهی خدا سلامتی عاجل نصیبتون کنه شما هم یه صلپات برای من بفرست ممنونم ازت حاجتت روا

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

دندون درد شدیدم باردارم دارو نمیشه بخورم قربون دل پاکت واسم دعا کن واسه تو راهیمم التماس دعات رو دارمم 

واست صلوات فرستادم 💕 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
دندون درد شدیدم باردارم دارو نمیشه بخورم قربون دل پاکت واسم دعا کن واسه تو راهیمم التماس دعات رو دار ...

عزیز دلم الهی معجزه وار دندونت خوب شه الهی تو راهیت به سلامت برسه با دل خوش بغلش کنی

گلم بارداری برای من دعا کن حاجت روا بشم ممنونم ازت

عزیز دلم الهی معجزه وار دندونت خوب شه الهی تو راهیت به سلامت برسه با دل خوش بغلش کنی گلم بارداری بر ...

قربون دل پاکت بشم اینقدر دلم گرفته بود حالم رو بهتر کردی تو تنهاییم که همه خوابن 

الهی خدا مراد دلت رو بهت برسونه ممنونم ❤️ 

چشم حتما اگه قابل باشم 

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 
اسمم حدیث اسم عشقم فرشید دعاکن مشکلاتمون حل بشه بهم برسیم و کنارهم خوشبخت و خوش عاقبت بشیم♥️♥️ منم ...

الهی که به هم برسید در کنار هم خوشبخت زندگی کنید گلم دعا کن به حاجتم برسم

حاجتم با مصلحت خدا یکی باشه ممنونم ازت

دعا کن پسرم غذا بخوره

الهی امین عزیزم شما هم مادری دعات گیراس برام دعا کن تاپیک حاجت روایی بزنم

دندون درد شدیدم باردارم دارو نمیشه بخورم قربون دل پاکت واسم دعا کن واسه تو راهیمم التماس دعات رو دار ...

اب نمک قرقره کن.خیلی تو اروم شدن درد تاثیر داره.ی بنده خدایی میگفت شصت ,  دستشو ماساژ میداده دردش اروم شده‌ تو نت بزن

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....

برا منم دعا کن عزیزم خدا یه نی نی سالم بهم بده🥺

منم براتون صلوات فرستادم گلم اللهم صلی علی محمد و آل محمد❤

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU