2777
2789
عنوان

صدای اذانه لایک کنید دعاتون کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست
برا منم دعا کن عزیزم خدا یه نی نی سالم بهم بده🥺 منم براتون صلوات فرستادم گلم اللهم صلی علی محمد و ...

الهی امین عزیز دلم الهی به زودی زود مادر بشی مادر یه فرزند سالم و صالح

ممنون بابت صلوات

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

اب نمک قرقره کن.خیلی تو اروم شدن درد تاثیر داره.ی بنده خدایی میگفت شصت ,  دستشو ماساژ میداده در ...

ممنونم عزیزم از دیشب دارم نمک میزارم روش الانم با حوله داغ میکنم روش میزارم 

ولی شصت رو امتحان نکردم ممنونم ❤️ ازت امتحانش میکنم 😘

اگه دوست داشتید برای  تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی امین عزیز دلم الهی به زودی زود مادر بشی مادر یه فرزند سالم و صالح ممنون میشم برام یه صلوات بفر ...

ازت ممنونم😍

فرستادم گلم دوباره هم میفرستم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم😊

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
الهی که به هم برسید در کنار هم خوشبخت زندگی کنید گلم دعا کن به حاجتم برسم حاجتم با مصلحت خدا یکی با ...

مرسی از دعای قشنگت دعات ی انرژی خیلی خاصی داشت اول صبحی انرژی گرفتم ان شاالله🥺😍♥️

ان شاالله بحق حضرت فاطمه حاجتت با مصلحت خدا یکی باشه خدا حاجت دلتو بده🤍

🐈‍⬛
ازت ممنونم😍 فرستادم گلم دوباره هم میفرستم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم😊

فدای دل مهربونت حاجتت روا الهی😘

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

ممنونم عزیزم از دیشب دارم نمک میزارم روش الانم با حوله داغ میکنم روش میزارم  ولی شصت رو امتحان ...

خواهش.روش نمک نزار اب نمک ب عمق نفوذ میکنه اب نمک قرقره کن اب نمک غلیظ

همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
مرسی از دعای قشنگت دعات ی انرژی خیلی خاصی داشت اول صبحی انرژی گرفتم ان شاالله🥺😍♥️ ان شاالله بحق ح ...

عزیزم😭😭😭 خدا رو شکر که بزات انرژی داشت منم با پست شما اشک تو چشام جمع شد ممنون از دعای قشنگت حاجت روا باشی التماس دعا😭💕

فدای دل مهربونت حاجتت روا الهی😘

ممنونم عزیزم هم چنین شما هم حاجت دلتو از خدا بگیری انشاالله...

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
عزیزم😭😭😭 خدا رو شکر که بزات انرژی داشت منم با پست شما اشک تو چشام جمع شد ممنون از دعای قشنگت حاجت ...

عزیزدلم توکلت ب خدا باشه🥺💞

همجنین الهی هممون حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم

امروز میخوام نماز امام زمان بخونم حتما دعات میکنم به نیتت صدتا صلوات میفرستم😘

🐈‍⬛
عزیزدلم توکلت ب خدا باشه🥺💞 همجنین الهی هممون حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم امروز میخوام نماز امام ز ...

وااابییی😍😍😍😍 ممنون عزیزدلممم الهی تاپیک حاجت روایی بزنیییییی منم برات سه مرتبه ایت الکرسی میخونم😘😘😘