درخت_الماس مدیر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 عنوان صدای اذانه لایک کنید دعاتون کنم | مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 40 پست شما هم یه صلوات برام بفرستید💕 کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫 1401/07/29 | 05:05 51 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 برا منم دعا کن عزیزم خدا یه نی نی سالم بهم بده🥺 منم براتون صلوات فرستادم گلم اللهم صلی علی محمد و ... الهی امین عزیز دلم الهی به زودی زود مادر بشی مادر یه فرزند سالم و صالحممنون بابت صلوات کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
حدیث۲ عضویت: 1397/04/22 تعداد پست: 1557 اب نمک قرقره کن.خیلی تو اروم شدن درد تاثیر داره.ی بنده خدایی میگفت شصت , دستشو ماساژ میداده در ... ممنونم عزیزم از دیشب دارم نمک میزارم روش الانم با حوله داغ میکنم روش میزارم ولی شصت رو امتحان نکردم ممنونم ❤️ ازت امتحانش میکنم 😘 اگه دوست داشتید برای تو راهی من یه صلوات بفرستید😘ممنونم ازت❤️
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 916 الهی امین عزیز دلم الهی به زودی زود مادر بشی مادر یه فرزند سالم و صالح ممنون میشم برام یه صلوات بفر ... ازت ممنونم😍فرستادم گلم دوباره هم میفرستم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم😊 عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
نتهعععففبببررلبیقییی عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 7921 الهی که به هم برسید در کنار هم خوشبخت زندگی کنید گلم دعا کن به حاجتم برسم حاجتم با مصلحت خدا یکی با ... مرسی از دعای قشنگت دعات ی انرژی خیلی خاصی داشت اول صبحی انرژی گرفتم ان شاالله🥺😍♥️ان شاالله بحق حضرت فاطمه حاجتت با مصلحت خدا یکی باشه خدا حاجت دلتو بده🤍 🐈⬛
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 ازت ممنونم😍 فرستادم گلم دوباره هم میفرستم اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم😊 فدای دل مهربونت حاجتت روا الهی😘 کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
jooj عضویت: 1401/01/15 تعداد پست: 3998 ممنونم عزیزم از دیشب دارم نمک میزارم روش الانم با حوله داغ میکنم روش میزارم ولی شصت رو امتحان ... خواهش.روش نمک نزار اب نمک ب عمق نفوذ میکنه اب نمک قرقره کن اب نمک غلیظ همه ما اینجا دنبال همدردامون میگردیم! کسایی ک درد مارو تجربه کردن....
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 مرسی از دعای قشنگت دعات ی انرژی خیلی خاصی داشت اول صبحی انرژی گرفتم ان شاالله🥺😍♥️ ان شاالله بحق ح ... عزیزم😭😭😭 خدا رو شکر که بزات انرژی داشت منم با پست شما اشک تو چشام جمع شد ممنون از دعای قشنگت حاجت روا باشی التماس دعا😭💕 کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
aramshamtooee عضویت: 1399/05/12 تعداد پست: 916 فدای دل مهربونت حاجتت روا الهی😘 ممنونم عزیزم هم چنین شما هم حاجت دلتو از خدا بگیری انشاالله... عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
نتهعععففبببررلبیقییی عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 7921 عزیزم😭😭😭 خدا رو شکر که بزات انرژی داشت منم با پست شما اشک تو چشام جمع شد ممنون از دعای قشنگت حاجت ... عزیزدلم توکلت ب خدا باشه🥺💞همجنین الهی هممون حاجت روا و عاقبت بخیر بشیمامروز میخوام نماز امام زمان بخونم حتما دعات میکنم به نیتت صدتا صلوات میفرستم😘 🐈⬛
درخت_الماس مدیر استارتر عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 3707 عزیزدلم توکلت ب خدا باشه🥺💞 همجنین الهی هممون حاجت روا و عاقبت بخیر بشیم امروز میخوام نماز امام ز ... وااابییی😍😍😍😍 ممنون عزیزدلممم الهی تاپیک حاجت روایی بزنیییییی منم برات سه مرتبه ایت الکرسی میخونم😘😘😘 کاربر سال 97_ یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫
نتهعععففبببررلبیقییی عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 7921 وااابییی😍😍😍😍 ممنون عزیزدلممم الهی تاپیک حاجت روایی بزنیییییی منم برات سه مرتبه ایت الکرسی میخونم ... وویی خدا مرسی😍♥️ان شاالله همچنین فداتبشم 🐈⬛