2777
2789
عنوان

صدای اذانه لایک کنید دعاتون کنم

254 بازدید | 40 پست

شما هم یه صلوات برام بفرستید💕

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدااسمم زهره س دعاکن عشقم بانیت ازدواج برگرده بدجور دلم گرفته😥

الهی امین

ان شالله بهش برسی برام یه صلوات بفرست منم حاجت روا شم

کاربر سال 97_  یه صلوات برای رسیدن به حاجاتم؟ منم دعاتون میکنم❤ متاهل.اقایون درخواست دوستی ندن🚫

https://www.ninisite.com/user/f41bde4b-4f9a-4092-b9d0-67b8c3925470/yoniiiikorn

خواهرا توروخدا برای این تاپیک گزارش بزنین یه پسر روانی همش مزاحم خانما میشه ممنونم

ساربان آهسته ران کارامِ جانم میرود ،نه چرا آهسته؟باید ساربان می ایستاد ،باید از ما باز خوشبختی سفارش میگرفت ،باید اصلا در همان کافه زمان می ایستاد...
برام دعا کن فرزندم سالم ب دنیا بیاد ممنونم ❤️

الهی امین عزیزم به سلامتی بغلش کنی الهی برام ین صلوات بفرست بارداری خدا دعاتو اجابت میکنه

دعا کن خدا بهم یه پسر صحیح سالم بده منم دعاتون کردم 

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
لطفاً دعا کن ماشین بخریم

الهی امین عزیزم الهی یه خوبشو بخرید یه صلوات برای حاجت رواییم بفرست گل💕

دعا کن خدا بهم یه پسر صحیح سالم بده منم دعاتون کردم 

الهی امین گلم ممنون که دعام کردی حاجت روا باشی