2777
2789
عنوان

شوهرم رفته پیش مادرشوهرم از من گله کرده ایشونم اومده کلی نصیحت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 192172 بازدید | 2360 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر ایشون ۶ سال پس زده میشه اصلاً عزت نفس ندارهیک مرد نرمال باشه بعد ۶ سال میگه اوکی دوستم نداره طل ...

اصلا سادیسم اینی که شما گفتید نیست، اینکه 6سال خیانت نکرده و پایبند بوده سادیسم نیست اما در بحث عزت نفس شما درست میگید همسرشون عزت نفس نداره

مامان یه آقا پسر گوگولی

حق نداشتم حداقل یکی از مهم ترین تصمیم های زموگی مو خودم بگیرم؟

حرف الانت مثل حرف یکی از اقوام منه که چون خودم شوهرم انتخاب نکردم دوستش ندارم و.... در صورتی که شوهرش خیلی خوب و آقا بود

اون هم با یک  دختر بچه طلاق گرفت(البته دخترش الان ازدواج کرده)

دوبار بعد از اون قضیه ازدواج کرده و از هر کدوم هم یک بچه دیگه.سه تا بچه طلاق

همه هم میگن آه اون آقا بود که اینجور شد

ولی میخوام بگم (((((((هیچ کس)))))) تو این دنیا کامل نیست اکر فکر میکنی مردای دیگه بهترن یا هرچی

برای خوب شدن زندگیت تلاش کن 

پسری که به این دنیا آوردین حق داره یک زندگی نرمال داشته باشه ،در پیشگاه خدا باید پاسخگو باشین

بهتره به روانشناس و روانپزشک مراجعه کنی تا درمان بشی

خدا می دونــــــه پشت پروفایل های مهسا و پریسا چه اصـــــــغــــــــرها نشسته                          من یک زنم ...خودم را همین گونه که هستم ، عالی می دانم !با همین لبخند ،با همین چشم ها ،با همین بینی ،با همین لب ها ،با همین اندام ...من عروسکِ پشت ویترین مغازه نیستم !در این جهانِ یکنواخت ، یک معجزه ی خدادادی و منحصر به فرد ، خواهم ماند ،و برای دلِ هیچ کس تغییر نخواهم کرد !من کافی ام ...با هوس هایِ بی جایتان ؛دست به اندازه ام نزنید . 
اصلا سادیسم اینی که شما گفتید نیست، اینکه 6سال خیانت نکرده و پایبند بوده سادیسم نیست اما در بحث عزت ...

ایشون همسرشو ۶ ساله داره عذاب میده حتی رابطه عادی باهاش نداره کارهای غیرمتعارف با زناشویی رابطه انجام میده خانمش اذیته اقعاً نمی‌دونم این عذابه 

به زور همه کاری همسرش باهاش می‌کنه من که مشکلیم با همسرم ندارم همسرم این چیزا رو توی رابطه ازم بخواد قطعاً نمی‌تونم و فکر کنم به جدایی برسه چون زن یه کالای جنسی نیست که با زور باهاش رابطه برقرار کنی به خاطر اینکه ازدواج کردی

❄☃️

لعنت ب من

لعنت به شوهرت شوهرت مریض روانیه چرا لعنت به تو 

زنت رو به روش‌های نامتعارف عذاب بدی توی رابطه جنسی و فقط خودت لذت ببری

واقعا شوهرت نرمال نیست فکر کن ۶ سال به یه مرد بگی نمی‌خوامت و هی با زور باهات رابطه برقرار کنه این واقعاً دیگه دیوانه است

❄☃️