2777
2789
عنوان

دو دوران پریودی اذیتم میکنه....

2945 بازدید | 24 پست

بچه ها من پریودم ۶روزس.نامزدم ادم گرمیه.این ۶روز اذیتم میکنه .بینیم دوماهه عمل کردم اصرار میکنه نیازم به غیر از رابطه برطرف کن منم نمیتونم .(نمیتونم واضح بگم تعلیق شم)باز سعی میکنه باهام عشق بازی و....داشته باشه منم خودم گرمم خیلی اذیت میشم.ی جور رفتار میکنه انگار از عمد نمیخوام یا پریود بودنم دست خودمه.واقعا نمیدونم باید چیکار کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریودی ک باید درک کنه باید متوجه باشه و اذیت نکنه روحیت ت اون دوران حساسه 

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

اگه هنوز عقد نیستی ی فکری بکن 

چون درک کردن توی پریود خیلی مهمه 

من هرموقع پریود میشم مهرومحبت شوهرم چندین برابر میشه ... 

خانومی مستقل که از ۱۶ سالگی یادگرفتم مسئولیت زندگیم رو خودم به عهده بگیرم .مهم نیست بابات رییس کجاست و همسرت وزیر کجاست ، تو موظفی مستقل باشی زندگی شاید سخت باشه اما من سخت نمیگیرم چون من قوی تر از اونی ام که مشکلات بخان واسم چشم و ابرو بیان😌گذشته سخت من یعنی اونموقع که هم سنهام دور مهمونی و علافی بودن من کار کردم 😎 با توام دختر ... پاشو برا زندگیت هدف تعیین کن ، برنامه ریزی کن ، کار کن ، تلاش کن شاید یجاهاییش شکست بخوری اما ناامید نشو فقط استراحت کن و دوباره پاشووووو
شما عقد نیستید و نامزدت انقد ازت توقع رابطه جنسی داره؟؟؟الان شوهر هم انقد از زنش رابطه نمیخواد که .. ...

اخه عقد نباشی حتی ی بغل هم درست نیس با این اوضاع الان😑😂

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|