2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام برای زیبایی پوست

149 بازدید | 14 پست

پوستم داره خراب میشه چروک  شده زیر چشمام پف داره البته مشکل همیشگی بوده چکارکنم کسایی که بلدن پیشنهاد بدن دوم بعد زایمانم خیلی لاغرشدم ولی شکمم بزرگه چکارش کنم جمع بشه البته سه ماه ونیمه زایمان کردم راحل بدین 

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش کن خدا عزیزت برات نگه داره🙏🏻🙏🏻

بنظرم همه چی از دل خوشه 

شاد باشی و به هیچی بیشتر از سه ثانیه فکر نکنی 

فک و خیال ک میکنی یا غصه میخوری شبا دیر میخوابی یا آب کم میخوری داغون میشی فقط بخند اب بخور و بموقع بخواب درست میشه ب چیزای شیمیایی هم نیازی نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم همه چی از دل خوشه  شاد باشی و به هیچی بیشتر از سه ثانیه فکر نکنی  فک و خیال ک میکن ...

به نظرت خواهربا بچه سه ماهه میشه 😂😂دوست دارم یه تغییر بدم تو ظاهرم 

بنظرم همه چی از دل خوشه  شاد باشی و به هیچی بیشتر از سه ثانیه فکر نکنی  فک و خیال ک میکن ...

راست میگی دلم خوش نیست همیشه یه مشغله فکری دارم

از شوینده و ابرسان خوب استفاده کن ، تونر پوست واقعا لازمه پوست هست ، از پچ های زیر چشم استفاده کن و ...

معرفی کن بهم چه مارکی خوبه بوتاکس چطور یا تزریق ژل

معرفی کن بهم چه مارکی خوبه بوتاکس چطور یا تزریق ژل

عزیزم بوتاکس از نظر علم پزشکی اوروپا بالای ۵۰ سال هست ، ببین من قیمت مناسب میگم اگربرنده خوب با کیفیت عالی می خوای و مشکل هزینه نداری بگو ، شوینده سینره ، تونر ایمیجز ، آبراسان هیدرودرم 

تونر رو هر شب و صبح صورتت رو پاک کن ، پوستت که خوب شد بعد یک ماه روزی یک بار اگر کرم پودر داری اول با تونر پاک کن صورتت رو بشور دوباره تونر بزن ، پچ زیر چشم ایمیجز هم تمتم چشم داره هم فقط زیر چشم ، من اسکینکیر هستم سوال داشتید بپرسید 

این فصل برای لایه برداری خوبه از لایه بردار هیدرو درم و هر برند قیمت مناسب استفاده می تونی بکنی ،حتما بعد لایه بردار ابرسان بزنید برای بینی هم میتونید چسب بینی استفاده کنی فقط اصلا زغالی استفاده نکننننننن. 

عزیزم بوتاکس از نظر علم پزشکی اوروپا بالای ۵۰ سال هست ، ببین من قیمت مناسب میگم اگربرنده خوب با کیفی ...

مشکل مالی نداذم فقط میخوام خـب باشه فدای دستت طلا 

پوستم خشک وبی روح هست اصلا شاداب نیست کرم پودر وچیزای لازم بهم بگو تا بگیرم استفاده کنم ویه ضدافتاب خوب

مشکل مالی نداذم فقط میخوام خـب باشه فدای دستت طلا 

از برند های ژونا و دکلره استفاده کن تمام محصولاتش فوق العاده هست ، از لایه بردار های اوردینری و ابرسان هاش هم عالیه ، پچ های زیر چشم ایمیجز خوبه ، مشکل پوستت رو هم بگو جوش زخمه چیه؟!

نه نمیشه واقعا🤣😂ولی خوب پوست منو حرص و جوش فکر وخیال خراب کرد

عزیزم ازخدا برات ارامش میخوام 

از برند های ژونا و دکلره استفاده کن تمام محصولاتش فوق العاده هست ، از لایه بردار های اوردینری و ابرس ...

مرسی عزیزم