2777
2789

سلام پارسال سرکه ریخته بودم ندیدم امروز دیدم گوشه بالکنه صافش کردم رنگ خود سرکه شده ولی ترشیش کمه مامانم میگه نجسه بریز دور شوهرم میگه حیفه 😬 کسی تجربه داره شده یا نه؟ بوی سرکه میده ولی ترشیش کمتره... 

قابل توجهتون رب پختم، شیره پختم، ماست زدم و پنیر و اینا فقط مونده قالی ببافم... 😅😅😅 گفتم یه شناخت از وضع مزاجیم داشته باشید 😂😂😂😂 خیر سرمم این سرکه بار اولم بود موندم توش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نجسه نه بده حالا که صافش کردی چند وقت دیگه یه موری ترش میشه که بیا و ببین چون صافش نکردی اینجوری بوده حالا که صاف شده یکدهفته دیگه سرکه درجه یکی ازش از آب درمیاد نجس و مجس هم نمیدونم چرا میگی آخه اصلا اینجوری نیست اون

خدا جونم ببخشیداااا ولی زودتر نی نی مو بده لطفا🙏🏻چون باباش دوست نداره شبا بیرون از خونه باشه😔
سلیته گی در بیارم 🤣🤣🤣 بزار شوهره بیاد 

اره 😂 تو شهر ما میگن سلیطه ها سرکه شون ترش و خوب میشه🤣 

ولی دروغه چون مامان خودم خیلی آرومه ولی سرکه هاش همیشه خوب میشن

کاش میشد که تو با معجزه ای برگردی💔۱:۲۰ ...#حاج_قاسم