2777
2789
مال منم نمیخوره میدوشم با قاشق میدم دائمم بالا میاره 

دکتر ببرش حتما من دائم ترش میکنه معدم میگم شاید شیرم مشکل داره ک نمیخوره اولاش اشتهاش خوب بود الان کمتر شده 

شیر پی دی اف چیع ؟خیلی کم شدع میدوشم ۳ سی سی میشه 😭

شیر آپتامیل  پی دی اف  عالیه برا وزن گیری اما  روزی یه بار بده که شیر خودت خشک نشه موقع شیر خوردن بناگوش شو ماساژ بده صبور باش بهتر میشه دختر منم مکش ضعیف بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر ببرش حتما من دائم ترش میکنه معدم میگم شاید شیرم مشکل داره ک نمیخوره اولاش اشتهاش خوب بود الان ک ...

هر مارکی فک کنم پی دی اف داره اما نباید زیاد داد من آپتامیل پی دی اف دادم بهتر شد قطش کردم 

شیر آپتامیل  پی دی اف  عالیه برا وزن گیری اما  روزی یه بار بده که شیر خودت خشک نشه مو ...

نمیخوره شیر خشک اولش تا ۳ روز خورد بعد ک شیر خودمو دادمش دیگه هر کاری کردم نخورد الان نمیدونم چ غلطی کنم از ی طرف خودم ترش کردم و میکنم از یطرف اشتهای بچم کم شده از ی طرف بیدار نمیشه مک بزنه هووووف چقدر غصه دارم 

ابجی بچم خیللللی کم مک میزنه همش خابه ب زور بیدارش میکنم ی مک میزنن باز خابش می‌بره خودم معدم همش تر ...

اوخییی. معدش کوچولوه خب

هر وعده غذا میخوری حتما دلستر بخور باهاش، من تا چله بچم هر هفته 6تا دلستر میخریدم و میخوردم. چایی کمرنگ با شیرینی‌ خیلی زیاد بخور، شیرت میپاشه اصلا

ب بچه زور نکن، دکتر بچم. میگفت نمیخاد بیدارش کنی هرموقه خاست بش بده. شیری ک تو سینت میاد ب اندازه سیر شدن اون بچس. نباید بزور بش بدی که. منم یباربزور دادم بش، یکسره بالا میاورد

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
اوخییی. معدش کوچولوه خب هر وعده غذا میخوری حتما دلستر بخور باهاش، من تا چله بچم هر هفته 6تا دلستر م ...

درد من یکی دوتا نیست ک ابجی من همش ترش میکنه معدم ینی نابودم هر چی دارو گیاهی میخورم ی ذره بهتر نمیشم ک حس میکنم طعم شیرم تغیر کرده ک بچم کم اشتها شده 

اوخییی. معدش کوچولوه خب هر وعده غذا میخوری حتما دلستر بخور باهاش، من تا چله بچم هر هفته 6تا دلستر م ...

اگه دلستر و شیرینی بخورم ک از معده درد و شدت ترش کردن میمیرم 

درد من یکی دوتا نیست ک ابجی من همش ترش میکنه معدم ینی نابودم هر چی دارو گیاهی میخورم ی ذره بهتر نمیش ...

فک نکنم ربطی ب مزه شیر داشته باشه

خب قرص معده بخور. برو دکتر تا بت قرص بده

دختر من 4ماهشه. قبلا روزی 8بار شیر میخورد. الان کمتر شده 

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌
فک نکنم ربطی ب مزه شیر داشته باشه خب قرص معده بخور. برو دکتر تا بت قرص بده دختر من 4ماهشه. قبلا رو ...

مثلا دارم مبخورم هم شربت هم قرص اصلا فایده نداره