2777
2789

وقتی بچت خیلی گرسنش شد اون سینه ک احساس میکنی میخاد خشک شه رو بذار دهنش. سعی کن بیشتر بذاری دهنش اونو تا شیر بیاد. 

بعد ک اوکی شد نوبتی بده

املای صحیح کلماتو بلدم، ولی گاهی دلم میخاد ساده بنویسم پس لطفا هی نگید بلد نیستی بچتی😭 ❌ لطفا منو تو تاپیک های اقتصادی تگ کنید ❌

بده نی نی بخوره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی بچت خیلی گرسنش شد اون سینه ک احساس میکنی میخاد خشک شه رو بذار دهنش. سعی کن بیشتر بذاری دهنش اون ...

ابجی بچم خیللللی کم مک میزنه همش خابه ب زور بیدارش میکنم ی مک میزنن باز خابش می‌بره خودم معدم همش ترش میکنه ینی ب این علته ؟ 

فقط و فقط و فقط مکیدن خود بچه ات درستش میکنه ...اب هویج و ماکارونی و برنج و اب زیاد هم بخور خودم کشی ...

نمیخوره همش خابه هر کاری میکنم حتی ۵ دقیقه هم مک نمیزنه 

بچه خوب شیر میخوره؟شنیدم اگه نخوره خشک میشه

نینی منم بیست روزشه اصلا درس نمیخوره شاید پنج دقیقه و بعد خوابش میبره روزی یبارم بیشتر پی پی نداره خیلی لاغره نمیدونم چیکار کنم 

ابجی بچم خیللللی کم مک میزنه همش خابه ب زور بیدارش میکنم ی مک میزنن باز خابش می‌بره خودم معدم همش تر ...

همون مک کم هم کافیه من بچم نارس بود ولی ساعت ها شیردهی ادامه میدادم 

بچه خوب شیر میخوره؟شنیدم اگه نخوره خشک میشه نینی منم بیست روزشه اصلا درس نمیخوره شاید پنج دقیقه و ب ...

نه اصلا روزای اول بهتر بود الان ب زرو‌بیدارش میکنم ی مک میزنه باز خابش میبره گاهی دیگع میدوشم با قاشق میدمش ولی اخه تا کی ؟میگن مک بزنه شیر زیاد میشه وقتی نمیخوره من چکار کنم 

بچه خوب شیر میخوره؟شنیدم اگه نخوره خشک میشه نینی منم بیست روزشه اصلا درس نمیخوره شاید پنج دقیقه و ب ...

بادشیر دوش یا دست خالی کن خشک نشه برا لاغری هم شیر های پی دی اف عالین اما محدود باید مصرف بشه 

همون مک کم هم کافیه من بچم نارس بود ولی ساعت ها شیردهی ادامه میدادم 

بخدا بیدار باشه حاضرم ۲۴ ساعته بشینم مک بزنه بیدار نمیشه اصلا ب زور باید یکساعت همه بلایی سرش بیارم شاید ی مک بزنه اونم باز زود خابش میبره