2777
2789

پسرم ۷ ماهه دل درد داره

اول گفتن از آلرژی به گندم و حبوبات و گلوتنه حذفش کردم

حدود سه ماه بهش ندادم

بعد بردم متخصص آلرژی و اینونولوژی گفت اینا رو نبایذ حذف کنی، لبنیات رو حذف کن

الان حدود دو ماهه که لبنیات بهش نمیدم، قبلا مدفوعش خیلی شدید بو میداد، اون بو از بین رفت اما دلدرد گاه و بیگاه داره

دکتر گفت اوایل آبان برو تست مدفوع بده و کلپروتکتین رو دوباره چک کنیم ببینیم چقدر شده ( باید تا ۵۰ باشه برای پسرم ۷۵۰ بود )

دکتر آخری گفت اگر ورم روده و مقدار کلپروتکتین نیاد پایین باید کولونوسکوپی بشه

کسی تجربه ای داره

ممنون میشم بهم بگید

یه کاربری برای بچه ش نوشته بود که درمان شده اما چطوریشو نگفته بود و متاسفانه نام کاربریش دیلیت شده

پسر من به خاطر آلرژی به پروتئین گاوی آزمایش کالش بسیار بالا بود دفع خون داشت با کنترل آلرژی مشکلش حل ...

پسرتون چند سالشه؟

پسر من ۸ سالشه

قبل اصلا این مشکل رو نداشت اما الان داره

البته دو ماهه بود تو مدفوعش خون دیدم و اون موقع ۶، ۷ ماه برای پروتئین گاوی رعایت کردم و خوب شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرتون چند سالشه؟ پسر من ۸ سالشه قبل اصلا این مشکل رو نداشت اما الان داره البته دو ماهه بود تو مد ...

پسر من از بدو تولد آلرژی داشت تو یک ماهگی سطح التهاب بالای ۸۰۰ بود من رژیم پایه گرفتم دوماه فقط برنج و مرغ نون گوشت گوسفند خوردم تا سطح التهاب فروکش کنه و بعد از اون شروع به تست مواد غذایی کردم که متوجه بشیم با چه موادی مشکل داره، پسرم آبان میره تو ۴ سال تا قبل از دوسالگی تونستم ۱۰۰ درصد رژیمش رو باز کنم بیشترین مشکلی که داشت با لبنیات مغزها سویا و افزودنی ها بود دکتر مقدادی تجربه خوبی در زمینه آلرژی داره.

پسر من از بدو تولد آلرژی داشت تو یک ماهگی سطح التهاب بالای ۸۰۰ بود من رژیم پایه گرفتم دوماه فقط برنج ...

ممنونم عزیزم

همین دکتر بهروز مقدادی؟

ازش وقت میگیرن میبرم ببینم چی میگه