2777
2789
عنوان

جاری دارا بیااان

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 52 پست
اره حتما میگم ولی اون موقع خدایی نکرده اگ پیش بیاد کسی یادش نمیمونه

پس بیخیال بذارخودشون پا پیش بذارن،فوقش میگن حسودی حرفم که همیشه هست..

هرچه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد🌱 

استارتر بنظرم تو نگو به مادرشوهرت بگو خودت بگو  بگو دلم نمیخواد فردا اگه خدایی نکرد خوب یا بد ...

اخه برادرشوهرم از من خواسته بعد مادرشوهرم اگه بگه تو بگو من خیلی رودربایستی دارم نمیتونم بگم نه 

گر گله ای هس دگر حوصله ای نیس🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا افتاده سر زبونم زندگیم از هر لحاظی بگی ازش سرتره ولی بازم ناراحت باشم از شوهرم اونو نفرین میکنم ...

ایشالله همیشه خوب باشه زنگیت مرسی عزیزم 

اخه برادرشوهرم از من خواسته بعد مادرشوهرم اگه بگه تو بگو من خیلی رودربایستی دارم نمیتونم بگم نه  ...

خب یابابد رودربایستی رو کنار بزاری یا عواقب بعدشو بجون بخری

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

هردو طرف خوبن درست

ولی تو اقدامی نکن

بگو خودتون صحبت کنید فک کنید من نیستم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خودم معرفی شده ام زندگیم عالیه ولی هر بار ک داعوامون میشه دخترخالم رو نفرین میکنم

😂😂😂😂مامان بابای منم دعوا میکردن مامانم دختر عموی بابام رو نفرین میکرد 

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

چه اشکالی داره.من خودم پسر همکارم رو با نوه عمه ام اشنا کردم ازدواج کردن خیلی خوشبختند.ولی همون اول گفتم خودتون خوب تحقیق کنید من شناخت کافی ندارم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
😂😂😂😂مامان بابای منم دعوا میکردن مامانم دختر عموی بابام رو نفرین میکرد 

مامان بابای منم مامان من خواهر زاده بابامو نفرین میکرد😂😂😂

در این ک همه خوبین همه چی خوبه شکی نیس اما همین دختر دایی وقتی بشه جاری دیگه واویلا میشه...... رابطش ۱۸۰ درجه باهات عوض میشه کاری میکنه هیچ‌جوره ازت کم‌ نیاره و همیشه سرتر و بهتر ازت باشه.....خود دانی....

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
چه اشکالی داره.من خودم پسر همکارم رو با نوه عمه ام اشنا کردم ازدواج کردن خیلی خوشبختند.ولی همون اول ...

خیلی کار پسندیده ای من خودمم دوست دارم دختر داییم بشه جاریم چون خیلییی باهم جوریم و صمیمی و از جفتشون شناخت دارم ینعی جوری که اگه دختر داشتم به پسری مث برادرشوهرمم میدادم هم اگه پسر داشتم دختری مث دختر داییمو میگرفتم ولی بازم میترسم

اخه چجوری بگم‌ روم نمیشه 

قبول نکن که واسطه باشی

فردا خوب شن میگن از عشق خودمون بوده

بد باشن تو منهدم میشی

به برادر شوهرت بگو من فقط تماس میگیرم که روز خواستگاری رو اوکی کنیم

به باقیش کار ندارم

سعی کن تو مراحل اولیه هم نباشی

اگه دختر داییت اینا هم ازت پرسیدن که چجورین و فلان 

بگو فک کنید من نیستم و اینا غریبن

خودتون تحقیق کنید

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری