2777
2789
عنوان

جاری دارا بیااان

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 52 پست
مامان بابای منم مامان من خواهر زاده بابامو نفرین میکرد😂😂😂

من خودم همسرم داداش زندایمه هیچوقت به فکرم نیومده نفرین کنم😂😂😂

ولی همیشه از زندایی توقعم بیشتر بوده به نسبت بقیه 😐😁

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در این ک همه خوبین همه چی خوبه شکی نیس اما همین دختر دایی وقتی بشه جاری دیگه واویلا میشه...... رابطش ...

من از این نمیترسم ولی از اینکه به مشکل بخورن میترسم

گر گله ای هس دگر حوصله ای نیس🦋
من خودم همسرم داداش زندایمه هیچوقت به فکرم نیومده نفرین کنم😂😂😂 ولی همیشه از زندایی توقعم بیشتر ب ...

اخه اونا فقط معرف بودن خود ادم که عقل داره میخواست قبول نکنه والا مگ زور کردن الهیی😂😂😂

قبول نکن که واسطه باشی فردا خوب شن میگن از عشق خودمون بوده بد باشن تو منهدم میشی به برادر شوهرت ب ...

اخه نمیشه انقد راحت اینجوری گف ناراحت میشن🥲

من از این نمیترسم ولی از اینکه به مشکل بخورن میترسم

منم سخت طرفدار دخترعمم بودن عمم نداد بهشون الان پسره یک چیزایی از خودش رو کرده ک همین شوهرم صدبار گفته خداروشکر دختر عمتو ندادن بهش وگرنه الان این‌وسط ما بیچاره بودیم

درخواست دوستی ممنوووووووع باز زبون خوش میگم گلا خوشگلا درخواست ندین ❤️
منم سخت طرفدار دخترعمم بودن عمم نداد بهشون الان پسره یک چیزایی از خودش رو کرده ک همین شوهرم صدبار گف ...

برادرشوهرتون دخترعممتونو میخواسته ینعی؟

خیلی کار پسندیده ای من خودمم دوست دارم دختر داییم بشه جاریم چون خیلییی باهم جوریم و صمیمی و از جفتشو ...

نترس توکل کن به خدا و واسطه شو.ولی همون اول به هر دو تاکید کنید خودتون خوب تحقیق کنید

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
اسی به زن داییت بگو ولی همون اول بگو خودتون فکراتونو بکنید برا من دردسر نشه من فقط خواستم اطلاع بدم ...

اره باید اتمام حجت کنم😂

به نظرم به مادرت بگو اون بگه مادر شوهر دخترم بهم گفته بگم بهتون 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍