2777
2789
عنوان

بیان دور هم شاد باشیم

311 بازدید | 42 پست

بیاین تو این غم و غصه ها یکم بخندیم حالمون خوب شه عکس خنده دار بذارید از خاطرات و سوتی های خنده دارتون جوک و... بگید شاد شیم

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

یه روز هواپیما داشته سقوط می‌کرده

توش یدونه دانشمند ؛ یدونه بچه ۱۰ ساله و حسن روحانی بودن

خلبان زود تر می‌پره . ۲ تا جلیقه نجات میمونه

روحانی. میگه من باهوش ترین و زیرک ترین رییس جمهورم پس من باید نجات پیدا کنم چون یه ایران به من نیاز داره

یکی از جلیقه ها رو بر میدارند و میپره.

میمونه اون بچه ۱۰ ساله و اون دانشمند و یه دونه جلیقه

دانشمند میگه : پسرم تو جوانی . تو بپر و برو

بچه ۱۰ ساله میگه: نه عمو . اون آقا که می‌گفت باهوش ترین رییس جمهوره اشتباه کوله پشتی مدرسه منو برداشت پرید

الان ما دو تا جلیقه نجات داریم 😂

خودم بگم

تو بچگیم فکر میکردم سعدی و حافظ داداش بودن  

امضام 👈لطفا واسه سلامتی همه و شفای بیماران و عاقبت بخیری همه دعا کنید❤️یا امام رضا(ع)❤️ برای رسیدن به هدفم دعا کنید.🌹🌹🌹 ممنون 💐 🇵🇸🇵🇸🇵🇸  👈 خواهش میکنم درخواست دوستی ندید ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه روز هواپیما داشته سقوط می‌کرده توش یدونه دانشمند ؛ یدونه بچه ۱۰ ساله و حسن روحانی بودن خل ...

😅😅😂

دختر کورد 😍عاشق خیاطی اسفندماهی با زندگی پراز پستی بلندی تاپیکای که نذر صلوات بود تگم کن 😘

بچه یکی مزاحم خواهرم شد پسر بود بهش گفتم بابامو درجریان گذاشتیم قراره بره شکایت کنه ترسید اینستا تل وات هرچی داشتو دیلیت زد فعلا به این بخندین 🤣🤣🤣

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

دیشب سر سفره شام بودیم

یهو به گوشیم پی ام اومد…

بابام گفت: بشین من میارم

من سریع رفتم سمت گوشی

دیدم بابام اس داده حالا که پا شدی آبم بیار سر سفره

#زنگ_خنده😆

از عصبانیت بغضت بگیره میدونی یعنی چی؟:)🌚🖤
چیزی شادم نمیکنه

انشاء الله همیشه حال دلتون خوب باشه