یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوش به حالت عصبی نمیشی من کافیه یکی یه چیز بگه بهم جفت پا میرم تو حلقش😑😑
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
من خسته شدم دیگه با اینکه اگه جای سرد باشم سردم میشه ولی بدنم داغه
من دقیقا برعکس توام دائم دست و پاهام یخ زده باردار شده بودم دست و پام گرم شده بود از گرما بدنم فهمیدم باردارم بعد یک ماه از بارداریم گذشت الان دوباره یخ میزنه پاهام
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰
😁😁اونقدر ارومم که دیگه خودم از دست خودم حرص میخورم
من بر عکس تو کاااااملا عصبیم🤦♀️ ولی اگه اذیتی به خاطر گرمایی بودن برو پیش دکتر ...تو نی نی سایت لطفا به خاطر مشکل جسمیتون نظر نخواید 🙏
خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ میزد خداااایا شکرت شکرت شکرت
🥺🥺منم یذره این خنکی رو میخوام 🤦♀️🤦♀️🤷♀️حتما دلیلی داره که بدنمون اینجوره نه سردی زیا ...
تنها خوبی که سردی پاهای من داشت همین بود که بارداریمو فهمیدم
من به دنبه هایم وعده اب شدن دادم یک بار برای همیشه تصمیمت رو بگیرو انجامش بده نمیشه که هرچی دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت روروی ترازو ببینی نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو اینه از اندامت لذت ببری. نمیشهاندازه دونفر بخوری ولی به سایز یه نفر لباس بپوشی همین الان شروع کن با یه اراده قوی اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو اینه از خواب بیدار میشی وزن شروع ۷۶ وزن فعلی۶۰ وزن هدف ۶۰