2777
2789
نزدیک خونمون یه آقا هست خصوصی 10 جلسه 130 میگیره ولی نمیخوام با مرد خصوصی کلاس داشته باشم
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ععزیزم ببخشید این سوالو ازتون میپرسم مدرکتون جی هست? با هزینه مشکلی ندارم و هفته‌ای دو جلسه میخوام
زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست خرم ان نغمه که مردم نبرندش از یاد
بعد به نظرتون خصوصی بردارم بهتره و یا اینکه این آموزشگاهی که معرفی کردید
اونجافرهنگسراهستش واستادای خوبی داره.خصوصی درصورتی خوبه که استادش خوب باشه .مهم مدرکش نیست چون شمااماتورهستین ی خطاط متوسط هم میتونه کارشماروراه بندازه ازهمه چی مهمترنحوه تدریسشه واینکه بتونه به شماروحیه بده
من العان شهرستانم 10روزدیگه میرم تهران اگه عجله نداشته باشین بعداز10روزتماس بگیرین هماهنگ میکنیم.درضمن من خصوصی میام هرکجاشمابگین فقط قبلاباشوهرتون هماهنگ کنین زمانی بیامکه کسی درمنزل باشن مرسی
مرسی عزیزم میتونی اینجا برام پیغام دوستی بزاری من بلد نیستم اینطوری بعدا راحت تر پیدات میکنم مرسی