2777
2789
عنوان

معجزه خدا بعد از ده سال نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5832 بازدید | 75 پست
ممنون عزیزم دعا میکنم انشالاه هم شما هم همه کسایی که چشم انتظارن خیلی زود خدا دامنشون رو سبز کنه و ا ...

ان شاءالله

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.

٥٨٧١@

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مبارکه 

یک نفر مثل شما ٦ ساله منتظره میخواستم بیاد بخونه تاپیک شما رو ولی فک کنم موفق نشدم اسم کاربیش ٥٨٧١ کسی بلده تگ کنه لطفا

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
عزیزم مبارکه  یک نفر مثل شما ٦ ساله منتظره میخواستم بیاد بخونه تاپیک شما رو ولی فک کنم موفق نش ...

منم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بعد از اینکه توش کردی اون نوشته باید آبی بشه که بتونه بیاد تو این تاپیک

منم دقیق نمیدونم ولی فکر کنم بعد از اینکه توش کردی اون نوشته باید آبی بشه که بتونه بیاد تو این تاپیک

خیلی مبارکت باشه گلم .ان شا الله قدمش پرخیروبرکته برات.ببخشید تا الان چقدهزینه درمانتون واسه آی وی اف شده؟

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
خیلی مبارکت باشه گلم .ان شا الله قدمش پرخیروبرکته برات.ببخشید تا الان چقدهزینه درمانتون واسه آی وی ا ...

من مرکز دولتی رفتم و پارسال تخمک کشی کردم تا اون موقع کل هزینه ها یعنی ویزیت‌هاو آزمایش ها و سونوها و داروها همش تقریبا ۶ میلیون شد

من مرکز دولتی رفتم و پارسال تخمک کشی کردم تا اون موقع کل هزینه ها یعنی ویزیت‌هاو آزمایش ها و سونوها ...

من چن ماه اقدامم‌هنو باردارنشدم سونو رفتم فوایکول تخندان چپ پایین بود۵ بود وتخمدان چپ زده بود کورپوس ب دیامتر۱۵مشاهدشد ی میوم ۵ میلی هم مشاهده شده حالا ی دکتر گف مشکل داری یکی میگه نداریتاعیدصبرکن حالاموندم چکارکنم میگم پیگیربشم‌انگاربهتره اگ‌عکس رنگی چیزی لازمه بگیرم ۵سال پیشگیری داشتم کاش!قبلش میرفتم‌چک میکردم

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍 
ممنون مهربونم برام خیلی دعا کن خیلی ..دعا کن سالم سالم بیاد بغلم خودم سالم باشم بالا سرش ..

حتما همينطوره عزيزم ❤️❤️❤️

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
من چن ماه اقدامم‌هنو باردارنشدم سونو رفتم فوایکول تخندان چپ پایین بود۵ بود وتخمدان چپ زده بود کورپوس ...

معمولا تا یکسال بعد از اقدام طبیعیه باردار نشی ولی واسه اینکه خیالت راحت بشه میتونی بری دکتر که عکس رنگی رو برات انجام بده

طب سنتی افلاطون درمان نازایی و ناباروری در زنان و مردان با داروی گیاهی 09179170344 

طب سنتی افلاطون 09179170344 درمان بیماریها با داروی گیاهی با سی سال تجربه ارسال به ایران ،ترکیه و کشورهای عربی