من ۱۱ ساله که ازدواج کردم و تقریبا بعد از یکسال اقدام کردیم برای بچه اما نشد وقتی رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری خیلی دارو استفاده کردم ولی نتیجه ای نگرفتم به هر دری زدم از نذر و نیاز بگیر تا طب سنتی و طب سوزنی و هرچی که فکرشو کنین وقتی نتیجه نگرفتم یه مدت کلا بیخیال شدم ولی بعد از دو سال دوباره رفتم برای درمان اینبار رفتم مرکز ناباروری و بعد از کلی آزمایش و سونو برای خودم و شوهرم وارد سیکل ivf شدم و تخمک کشی انجام دادم که ۲۵تا تخمک ازم گرفتن که ۱۷تاش جنین شد بعد از دوماه که رفتم واسه انتقال دکتر گفت وزنت خیلی بالا رفته برو و حداقل ۱۰ کیلو کم کن بعد بیا دیگه کلی رژیم و ورزش کردم ولی بخاطر یه سری مشکلات تقریبا ۱۰ ماه طول کشید تا من وزنم رو ببرم پایین تیر ماه رفتم واسه انتقال که تو آزمایش معلوم شد تیروئید و پرولاکتین بالاست باز مجبور شدم دوز داروی تیروئیدم رو بالا ببرن تا نرمال بشه اول شهریور پريود شدم و آزمایش دادم که خداروشکر نرمال شده بود و قرار بود تو مهر برم واسه انتقال ولی پريود نشدم دوتا ال دی باهم خوردم ولی ده روز گذشت و خبری نشد گفتم شاید چون ۱۰ ساعت بعد از خوردن قرص بالا آوردم اثر قرص رفته برای همین رفتم آمپول پروژسترون زدم ولی بازم ده روز گذشت و خبری نشد به هرکی میگفتم میگفت بیبی چک بزن ولی دوست نداشتم بزنم چون اینقدر بیبی چکمنفی دیده بودم و بهم ریخته بودم میترسیدم آخر به اصرار مامانم زدم و در کمال ناباوری دوتا خط افتاد
دکتر بری جانم واسه این همه قرص و امپول مبارک باشه معجزه خدا با برکت باشه برات 😍
ممنون عزیزم به دکترم گفتم گفت قرص چون بالا آوردی مشکلی ایجاد نمیکنه آمپول هم اتفاقا جاشو محکمتر کرده چون خودم هم از همین میترسیدم ولی دکتر خیالم رو راحت کرد
خداروشکرررر عزیزم.انشالله حال دلت همیشه خوب باشه.😍😍
دختر خاله مامان منم بعد ۱۸ سال نازایی یه دختر آورد بعضی وقتا معجزه میشه برای بعضیا.خداروشکر که خدا در لطف و رحمتش رو به روت باز کرده و دوست داشته.😘😘
غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔
تو رو خدا منم دعا کن بزودی یه نینی سالم بیاد تو دلم
منم خیلی منتظرم
برای سلامتی خودتو و نی نیت یه صلوات میفرستم
الهی که صحیح و سالم باشه و با خودش برات یه دنیا عشق و آرامش بیاره🥰🙏🙏
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ممنون عزیزم آره دکترم هم میگفت به خاطر کم کردن وزنته خیلی خوشحال شده بود وقتی رفتم پیشش و بهش گفتم
من بعد دوتا سقط اقدام کردم وباردار نشدم بعد رفتم آزمایش دادم هم خودم هم همسرم بعد اسپرمش اینقدر ضعیف بود منم پرولاکتینم بالا اون ماه اینقدر پیاده روی کردم ن برا بارداری کلا نا امید انگار بشم بعد یهو دیدم پریود نشدم بعد گفتم ن بابا خبری نیست روز چهارم تستم مثبت شد ،الان هفت هفته ام ،انشالله سالن بیاد بغلم ،نی نی تو هم ب سلامتی بیاد بغلت ♥️☺️
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم
خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖 خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی ***** ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم