2777
2789
عنوان

معجزه خدا بعد از ده سال نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5831 بازدید | 75 پست
ای جونم  مبارکه  همین بی خیالی اثر گذاشته  سرگرم ورزش بودی  خیال ...

عزیزم ♥️😘😘مبارک باشه ان شالله ب سلامتی بدنیا بیاد . بعد زایمانتون برا بچه دوم زیاد فاصله ندین چون رحم آمادس سریع میگیره 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
دکتر بری جانم واسه این همه قرص و امپول مبارک باشه معجزه خدا با برکت باشه برات 😍

ممنون عزیزم به دکترم گفتم گفت قرص چون بالا آوردی مشکلی ایجاد نمیکنه آمپول هم اتفاقا جاشو محکمتر کرده چون خودم هم از همین میترسیدم ولی دکتر خیالم رو راحت کرد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم به دکترم گفتم گفت قرص چون بالا آوردی مشکلی ایجاد نمیکنه آمپول هم اتفاقا جاشو محکمتر کرده ...

خداروشکر

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

خداروشکرررر عزیزم.انشالله حال دلت همیشه خوب باشه.😍😍

دختر خاله مامان منم بعد ۱۸ سال نازایی یه دختر آورد بعضی وقتا معجزه میشه برای بعضیا.خداروشکر که خدا در لطف و رحمتش رو به روت باز کرده و دوست داشته.😘😘

غرورت تمامِ توست.هرگز آن را به هیچ و پوش نفروش.از آمیختن تفاهم و نیاز و هوس و وابستگی،چیزی خلق می شود که ما نامش را گذاشته ایم‌ عشق. در زندگی ات آن را بار ها و بار ها تجربه خواهی کرد،و هر بار خواهی پنداشت که این بار تفاوت دارد،که هر بار اشتباهی بوده است،که این بار آخرین بار است...نمی گویم چیز بدی است،لازم است؛امّا غرورت را تنها برای یک بار و تنها برای یک نفر،فدایش کن... از کفرِ من تا دینِ تو راهی به جز تردید نیست...دل خوش به فانوسم نکن این جا مگر خورشید نیست؟...با حس ویرانی بیا تا بشکند دیوارِ من...چیزی نگفتن بهتر از تکرار طوطی وار من. یادمه قبل آشنایی با تو همیشه از اسمت بدم میومد....آدمی زاده دیگه با بعضی چیزا اُنس نمی گیره...روزی که دیدمت و اسمت رو پرسیدم با خودم گفتم شانس رو ببین یکی پیدا شد که دقیقا همون اسم رو داره...اما سرنوشت و تقدیر همیشه زورش بیشتر از خواسته ی دل ما آدماست...الان هر جا اون اسم رو می شنوم دیگه بدم نمیاد فقط و فقط یاد تو میفتم...یاد خودِ خودِ تو.😔😔

الهی بگردم مامانی🥺🥺🥺

تو رو خدا منم دعا کن بزودی یه نینی سالم بیاد تو دلم 

منم خیلی منتظرم

برای سلامتی خودتو و نی نیت یه صلوات میفرستم 

الهی که صحیح و سالم باشه و با خودش برات یه دنیا عشق و آرامش بیاره🥰🙏🙏

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
ممنون عزیزم آره دکترم هم میگفت به خاطر کم کردن وزنته خیلی خوشحال شده بود وقتی رفتم پیشش و بهش گفتم

من بعد دوتا سقط اقدام کردم وباردار نشدم بعد رفتم آزمایش دادم هم خودم هم همسرم بعد اسپرمش اینقدر ضعیف بود منم پرولاکتینم بالا اون ماه اینقدر پیاده روی کردم ن برا بارداری کلا نا امید انگار بشم بعد یهو دیدم پریود نشدم بعد گفتم ن بابا خبری نیست روز چهارم تستم مثبت شد ،الان هفت هفته ام ،انشالله سالن بیاد بغلم ،نی نی تو هم ب سلامتی بیاد بغلت ♥️☺️

البته یدونه پسر سیزده ساله دارم 

ببخشید وزن پایین بیاد پرولاکتین هم کم میشه ؟

من چون تیروییدم خیلی کم کار شده بود پرولاکتین هم رفته بود بالا چون روی هم اثر میذارن وقتی تیروییدم نرمال شد اونم خود به خود اومد پایین 

من بعد دوتا سقط اقدام کردم وباردار نشدم بعد رفتم آزمایش دادم هم خودم هم همسرم بعد اسپرمش اینقدر ضعیف ...

خدا هردوشون رو برات حفظ کنه عزیزم برای منم دعا کنین که انشالاه سالم دنیا بیاد

@۵۷۸۱

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
الهی بگردم مامانی🥺🥺🥺 تو رو خدا منم دعا کن بزودی یه نینی سالم بیاد تو دلم  منم خیلی منتظرم ...

ممنون عزیزم دعا میکنم انشالاه هم شما هم همه کسایی که چشم انتظارن خیلی زود خدا دامنشون رو سبز کنه و اینجا خبر خوشحالی بهمون بدن

ببخشید وزن پایین بیاد پرولاکتین هم کم میشه ؟

پرولاکتین بالا قرص میدن پایین میاد چیزی نیست ک پایین نیاد نگرانی نداره 

بعضی وقتا بالا هست آدم متوجه نیست اقدام بارداری جواب نمیده.. وقتی تنبلی تخمدان یاهمون پلی کیستیک باشه آدم ورزش کردن و پایین اوردن وزن خیلییی تاثیر داره روی تنبلی و بارداری

٥٧٨١@

خدایا هممون رو با یه خبر عالی ،‌با یه اتفاق خوب یهویی خوشحال کن😌💖                                                      خدایا ازت خیلی ممنونم که بهم بچه سالم دادی *****            ذکر ایه ٢٩سوره مومنون و شروع کردم واسه خرید خونه انشالله بیام دوباره بزودی تو امضام بنویسم خریدم 
خدا هردوشون رو برات حفظ کنه عزیزم برای منم دعا کنین که انشالاه سالم دنیا بیاد

فدات شم ان شاالله ،تو هم ان شالله بارداری خوبی باشه نی نی سالم بیاد بغلت فقط استراحت کن مراقب خودت باش 

عزیزم ♥️😘😘مبارک باشه ان شالله ب سلامتی بدنیا بیاد . بعد زایمانتون برا بچه دوم زیاد فاصله ندین چون ...

ممنون مهربونم برام خیلی دعا کن خیلی ..دعا کن سالم سالم بیاد بغلم خودم سالم باشم بالا سرش ..

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔