من ۱۱ ساله که ازدواج کردم و تقریبا بعد از یکسال اقدام کردیم برای بچه اما نشد وقتی رفتم دکتر گفت تنبلی تخمدان داری خیلی دارو استفاده کردم ولی نتیجه ای نگرفتم به هر دری زدم از نذر و نیاز بگیر تا طب سنتی و طب سوزنی و هرچی که فکرشو کنین وقتی نتیجه نگرفتم یه مدت کلا بیخیال شدم ولی بعد از دو سال دوباره رفتم برای درمان اینبار رفتم مرکز ناباروری و بعد از کلی آزمایش و سونو برای خودم و شوهرم وارد سیکل ivf شدم و تخمک کشی انجام دادم که ۲۵تا تخمک ازم گرفتن که ۱۷تاش جنین شد بعد از دوماه که رفتم واسه انتقال دکتر گفت وزنت خیلی بالا رفته برو و حداقل ۱۰ کیلو کم کن بعد بیا دیگه کلی رژیم و ورزش کردم ولی بخاطر یه سری مشکلات تقریبا ۱۰ ماه طول کشید تا من وزنم رو ببرم پایین تیر ماه رفتم واسه انتقال که تو آزمایش معلوم شد تیروئید و پرولاکتین بالاست باز مجبور شدم دوز داروی تیروئیدم رو بالا ببرن تا نرمال بشه اول شهریور پريود شدم و آزمایش دادم که خداروشکر نرمال شده بود و قرار بود تو مهر برم واسه انتقال ولی پريود نشدم دوتا ال دی باهم خوردم ولی ده روز گذشت و خبری نشد گفتم شاید چون ۱۰ ساعت بعد از خوردن قرص بالا آوردم اثر قرص رفته برای همین رفتم آمپول پروژسترون زدم ولی بازم ده روز گذشت و خبری نشد به هرکی میگفتم میگفت بیبی چک بزن ولی دوست نداشتم بزنم چون اینقدر بیبی چکمنفی دیده بودم و بهم ریخته بودم میترسیدم آخر به اصرار مامانم زدم و در کمال ناباوری دوتا خط افتاد