2777
2789
عنوان

معجزه خدا بعد از ده سال نازایی

| مشاهده متن کامل بحث + 5831 بازدید | 75 پست

الهی موفقیتش ببینی سالم باشه عزیییزم.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا چقد تایپیکت قشنگ الهی خدا براهمه ازین شادیا ببخش از خوشحالی گریه کنن

وزن۶۵هدف ۵۰💪دیدی تو اوج نا امیدی اونقدری که گریه کردی حس میکنی داری میمری به بن بست رسیدی؟اون لحظه یهو یه شادی میاد تو زندگیت که از ذوقش بخندی میگن اون شادی خدائه🥺 ...راسته که یک حس ششم خیلی قوی هستم اما برای هیچ کس دیگه نه حس ونه حتی فاااال میگیرم چون تاپیکمو تعطیل کردین ومن داشتم واژه واژه میگشتم جواب بدم  تقصیر خودمه....خوبی که از حد بگذرد نادان خیال بد کند،😏😠

وااای عزیزم🥺🥺🥺🥺مبارک باشه 

میدونی همه اینا دست ب دست هم داده بود ک ب طور طبیعی باردار بشین 

آخه پرولاکتین بالا جلوی بارداری رو میگیره و گفتین تنبلی داشتین همین ک وزنتون پایین اوردین و پرولاکتین پایین اومده باعث بارداری تون شده 

انشاالله ک خودتون و نینی سالم باشین

عزیزم مبارکت باشه منم دعا کن خوبه نکشتی بچه رو🥺اینهمه قرص خوردی

ممنون عزیزم انشالاه خدا به همه چشم انتظارا خیلی زود یه بچه سالم و صالح بده

به قول یکی از دوستام وقتی خود خدا داده خودش هم نگهدارش هست

ای جونم 

مبارکه 

همین بی خیالی اثر گذاشته 

سرگرم ورزش بودی 

خیالت راحت بوده ۱۷تا جنین داری 

من بعد چند سال نازایی تمام دکترها جوابم کرده بودن حتی ای وی اف جواب نمی‌داد چون فقط یه دونه تخمک داشتم تخمک کشی برام نکردن 

با این همه آمپول قوی ک زدم 

فقط یکی تخمک 

تو سن ۲۸سالگی 

گفتن تخمک اهدایی بگیر قبول نکردم سپردم ب الله 

خدا برام معجزه کرد 

وقتی بی بی چک دوتا خط پررنگ زیر سی ثانیه افتاد هرگز یادم نمیره 

الان هشت  ماهه باردارم 

از خدا میخام تمام منتظرا باردار بشم معجزه بشه براشون 

همیشه دعاشون میکنم 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔