2777
2789
عنوان

نظر سنجی ضریب سنی کاربرای نی نی سایت..

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 56 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همه رو پنج تا پنج تا زدی بعدیهو زدی ۳۵ تا ۵۰؟؟؟ خب من که ۳۶ هستم چی؟؟😂😂😂

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

۴۰ سالمه .از ۲۸ سالگی عضو سایتم    

واوووو منم از ۹۰ بودم منتها تعلیق شدم .نمیدونم چرا🤦🤦🥺

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

۴۰ سالمه .از ۲۸ سالگی عضو سایتم    

چه جالب با خواهرم داشتیم در مورد قدیمی های سایت صحیت میکردیم شما هم دوره خواهرم هستید 

خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
 ۵تا ۵تا نیس که!

خب حالا ۱۰ تا ۱۰ تا😂😂

من از ۸۷ پیر شدم تو این سایت

دقیقا خاهررر.

ولی اون زمان جو اینجا عالی بود یادش بخیر😍🥺

من از ۸۷ پیر شدم تو این سایت

منم پسرم ۱۲ سالشه😍 ولی من یدونه دارم فقط جرات نکردم واسه دومی😂😂