2777
2789

دوستان اگه دفاع رد بشه بعد چه مدت مجدد میشه دفاع کرد؟

واسه حاجت دلیم یه صلوات بفرستین ممنونتون میشم💕     بزارشاعرشم شعرتو بنویسم⚘  هرجاهم میرم بازم بر به تو میگردم🥺                              نزاشتی هیچ موقع پر شم از تنفر فقط تو یه کاری کردی که زندگیم ورق خورد🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا ما هم هم دوره کاردانی تحویل دادیم الان کارشناسی ام دوباره دفاع داریم نمیدونم چطوریه پس 

اینا پروژه هست یعتی در سطح کاردانی و کارشناسی بهش میگن پروژه،  دوره ارشد پایان نامه،  دوره دکتری رساله

من اعصابم داغون شد  اینقدر بهم سخت گذشت که بکن دکتری بدون کنکور شهید بهشتی ، میگم نمیخوام  ...

دقیقا منم

ارشد پرستاری 

یه استاد داغون به من داده بودن با یه موضوع سه قسمتی 

وسطاش هم هی نت ها قطع میشد یکبار هم اغتشاشات خورد بهش همش عقب میفتاد از درس خواندنم پشیمون شدم

من اعصابم داغون شد  اینقدر بهم سخت گذشت که بکن دکتری بدون کنکور شهید بهشتی ، میگم نمیخوام  ...

منم این تموم شه و دفاع کنم اصلااااااا سمت درس و دانشگاه نمیرم. واقعا برا درس جون دادن

چ همه سخت گذشته براشون و منی که امسال تازه دارم میخونم برای قبولی ارشد خدایا خودت رحم کن با بچه فکر کنم خیلی سختتر هم بشه

منم این تموم شه و دفاع کنم اصلااااااا سمت درس و دانشگاه نمیرم. واقعا برا درس جون دادن

تا قبل از اون من اول مهر ذوق داشتم 

بدو بدو لوازم تحریر بخرم 🤭

الان از یک کیلومتری دانشگاه رد نمیشم 😬

من کارشناسی رو دادن در حد حرفه ای انجام داد استادم کف کرد 

شاید رشته با رشته فرق میکند دانشکده ما دو سه نفر برای ارشد دادند بیرون فقط پولشون هدر رفت

دوباره خودشون نشستند انجام دادند

😊کاربرقدیمی هستم به حساب قبلی وارد نشد😊لطفا برای سر و سامان گرفتن کارام صلوات میفرستید، دعایم میکنید لطفا، منم دعاگو هستم؛ انشالله همه به آرزوهاشون برسند🌹💐كيبرد كوشيم عربي هست فقط، حروف رو ندارم براي همين غلط ميشه كلمات  
من سر بچه دومم حامله بودم هشت ماهه بودم دفاع کردم

باز حامله باشی بهتره اگه نوزاد بود بیشتر اذیت بودی من چندسال برای دانشگاه مدنظرم دارم تلاش میکنم امیدوارم امسال در بیام واقعا خسته شدم از تلاش بی ثمر