2777
2789

اونایی که دارن ای یو ای انجام میدن یا انجام دادن و منتظر....بیاید با هم باشیم. مشکلتون چی بوده از علائمتون بگید.چند روزه انجام دادید.قبل و بعدش چکارا کردید

برای تعیین جنسیت هم بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختر ۲سال و نیم دارم .اگه دیر اومدم سر بزنم شما بیاید و از خودتون بگید باهم باشیم تا این دوران بگذره .برای دخترمم از تقریبا یکسال قبل تو به تاپیک با چند نفر باهم بودیم

شما کدوم شهر هستید عزیزم و درصد موفقیت با تعیین جنسیت چقدره

شیرازم.کلا همه چی رو ۵۰ ۵۰میگن دقیقا مثل بارداری طبیعی فقط  اسپرم های سالم جدا میشه و مستقیم وارد رحم میشه 

سلام عزیزم من تقریبا دو‌هفته پیش ای یو ای کردم 

دیروز موعد پریودم بود ازمایش دادم بتا ۱۴۵ بود 

تو‌سیکل ای یو ای قرص های دوفامد،استرادیول ، اسپرین و متفورمین داده که گفته اگه مثبت بود قرص هارو ادامه بدم برم ویزیت منم ادامه میدم نمیدونم ضرر داشته باشن یا نه شما میدونین؟ 

سلام عزیزم من تقریبا دو‌هفته پیش ای یو ای کردم  دیروز موعد پریودم بود ازمایش دادم بتا ۱۴۵ بود& ...

عزیزم به سلامتی خوشحال شدم.منم بار اول هست که ای یو ای کردم فقط بهم دوفاستون داده که تا ۱۵شب بخورم .روز چندم آزمایش دادی؟علائم خاصی هم داشتی؟

عزیزم به سلامتی خوشحال شدم.منم بار اول هست که ای یو ای کردم فقط بهم دوفاستون داده که تا ۱۵شب بخورم . ...

من دقیقا دو‌هفته بعد از ای یو ای ازمایش دادم حالت تهوع دارم 

اندومتر شما موقع ای یو ای چند بود عزیزم

من دقیقا دو‌هفته بعد از ای یو ای ازمایش دادم حالت تهوع دارم  اندومتر شما موقع ای یو ای چند بود ...

اصلا نمی‌دونم من برنامه ای یو ای نداشتم .یهو با شوهرم تصمیم گرفتیم همون موقع هم تازه پریودم تمام شده بود رفتم سونو گفت یه فولی۱۸داری یه۱۶نظر دکترم این بود بزارم ماه دیگه که دارو بگیرم ولی خودم خواستم  انجام بدم که یه ماه با دارو باشه یه ماه هم بدون دارو . همون شب آمپول زدم پس فرداش برام ای یو ای انجام داد.شما چقدر بعد از آمپول ای یو ای انجام دادید؟از هون شب هم دوفاستون شبی دوتا خوردم 

من دقیقا دو‌هفته بعد از ای یو ای ازمایش دادم حالت تهوع دارم  اندومتر شما موقع ای یو ای چند بود ...

شما مشکلی داشتید که ای یو ای کردید؟بچه اولتونه؟قبلش قرص خوردید تو دوران پریودی؟چندتا فولی داشتی

راستی شما دل درد هم داشتی من تا پریشب هر شب و هر روز دل درد مثل پریودی داشتم