2777
2789
عنوان

كيا مشكل منو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 42 پست
من مشکل شوهرتون رو دارم.   آروم بلد نیستیم

اخ اخ دقیقا منم مثل توام 😁 اون خودش خیلی اروم بلند میشه و‌میره، من اصلا نمیفهمم ولی من هر چی سعی میکنم باز سر و صدا میشه و بیدار میشه، همشم بیدار میشه مثل اسی غر میزنه 😁😁

هر چه تبر زدی مرا ، زخم نشد.. جوانه شد🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزيزم ولي ٧:٣٠ميزنه بيرون

حالا مادرشوهر من یکبار به شوهرم صبحانه داده برگشته میگه چرا بهش صبحونه نمیدی صبح ها زود بلند شو قشنگ صبحونه بده منم جواب شو دادم قشنگ نشست سرجاش

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

یادمه توخونه ی بابام اینا ....بابام هرروزصبح که می‌رفت سرکار....اینقدررعایت میکرد....که مااصلامتوجه نمیشدیم بابام رفت......اماوقتی ازدواج کردم برعکس شد.....توخانواده ی شوهرم اصلارعایت نمیکنن که توخوابی....بلندبلندحرف میزنن،مخصوصامادرشوهرم😐ظرفهاروصدامیده شعرمیخونه و....بارها به همین دلیل باهاشون دعواگرفتن🤣🤣🤣🤣

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
باز تو تنهایی من چی. بچمم بیدار میکنه ۱۹ ماهشه

نه منم بچه دارم ولي خوابش سنگينه بيدار نميشه 

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

نه  من از۱۳ سال پیش که بچه دارشدم تا حالا خودش صبحونشو آروم درست میکنه ومیره میگه صبحا احساس دزد بودن دارم اینقدر یواشکی کار میکنم که شما بیدار نشید البته من دیگه بچه‌هام میرن مدرسه  مجبورم پاشم

من ازصبح قبل اون بیدار میشم همه چیو آماده میکنم بازم شاکیه میگه زن دوستام ازغذای دیشب واسش نمیذارن ص ...

دیگه چی😐🤣🤣🤣🤣اینکاررونکنیا🥴😂😂😂😂

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
من ازصبح قبل اون بیدار میشم همه چیو آماده میکنم بازم شاکیه میگه زن دوستام ازغذای دیشب واسش نمیذارن ص ...

بگو چشم عباس آقا😂😂

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
لباسی که میخواد بپوشه از شب قبل بزن به گیره  تا کمدها رو بهم نزنه

لباساش همه اتو كشيده حاضره صداهاي ديگه داره مثلا درارو محكم ميبنده گوشيش زنگ ميخوره شارژر مياد برميداره🤦🏻