2777
2789
عنوان

كيا مشكل منو دارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 42 پست
تو حمامتون رخت آویز ندارید؟

چرا ولي حمام كوچيكه حوله رو نميذارم داخل حمام بمونه شلوغ ميشه

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم اوایل یه دفه میومد توی اتاق وقتی خواب بودم صدام میکرد بدنم میلرزید عصبانی میشدم بهش گفتم دیگه منو اینطوری بیدار نکن 😡 دیگه خداروشکر وقتی خوابم سرو صدا نمیکنه 

ولی خونه مادرشوهرم اینقدر سر و صدا میکنن درا رو میکوبن مادرشوهرمم وقتی خوابم یه دفه میاد بالاسر ادم شروع میکنه حرف زدن ادم بدنش میلرزه اونم ادامه میده یه ذره درک ندارن 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
حالا قهر هم بودیم از قصد امروز بیشتر صدا میداد منم الکی خروپف میکردم که بفهمه خوابم و  به هیچ ج ...

😂😂😂

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
شوهر منم اوایل یه دفه میومد توی اتاق وقتی خواب بودم صدام میکرد بدنم میلرزید عصبانی میشدم بهش گفتم دی ...

بالا سر بچه هاي خودشونم وقتي خوابن همينجوري ميكنن؟😡

من همیشه قبل از همسرم بیدار میشم 

اصولن منم همینم ، خیلی سر و صدا دارم 

هر چی تلاش می کنم بدون صدا باشه کارهای صبح یا آخر شبم ، بدتر خراب می کنم 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 
بالا سر بچه هاي خودشونم وقتي خوابن همينجوري ميكنن؟😡

نه والا ،از یه کسایی هم میاد حرف میزنه با من که اصلا من نمیشناسم ،موقعی که عقد بودیم من توی اتاق شوهرم داشتم لباس عوض میکردم یه دفه اومد تو 🤯 من فورا لباسمو گرفتم جلو بدنم البته لباس زیر پوشیده بودم گفت اشکال نداره اشکال نداره من بزرگت کردم 😒 آخه تو کی منو بزرگ کردی که من یادم نیس 😕 کلا یه دفه میاد تو  اتاق داد میزنه 😆

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
نه والا ،از یه کسایی هم میاد حرف میزنه با من که اصلا من نمیشناسم ،موقعی که عقد بودیم من توی اتاق شوه ...

خيلي باحاله مادرشوهرت😂

والا خودمو ک میبینم میگم شما چقدر راحتین 

من ساعت5 بیدار میشم واسه همسرم ک قراره بره سرکار فطیر میپزم خوراک لوبیا یا عدسی یا املت یا نیمرو یا .... میپزم بعد چای و ...... . عذاب وجدان دارم من ک تو خونه میمونم با بچه اون سرکار میره واسه همون صبحونشو تمام تکمیل اماده میکنم همیشه هم قدردانه خدا رو شکر

والا خودمو ک میبینم میگم شما چقدر راحتین  من ساعت5 بیدار میشم واسه همسرم ک قراره بره سرکار فطی ...

من از اين حوصله ها ندارم انقدر با بچه ها سرو كله ميزنم و كاراي خونه و بچه ها زياده كه تازه اون بايد قدردان باشه😁

من از اين حوصله ها ندارم انقدر با بچه ها سرو كله ميزنم و كاراي خونه و بچه ها زياده كه تازه اون بايد ...

چن تا بچه داری گلی؟؟ 

والا من یدونه دختر دارم ماشاالله اونقدر شیطونه بقیه میگن چطور میرسونی از صب تا شب سر پام 

چن تا بچه داری گلی؟؟  والا من یدونه دختر دارم ماشاالله اونقدر شیطونه بقیه میگن چطور میرسونی از ...

يه پسر ٨ساله دارم كه بچم خودش آماده ميشه بي سروصدا ميره با سرويس صبحونه هم مدرسشون ميده

يه پسر ٣ساله دارم 

يدونه هم باردارم😁