2777
2789
عنوان

دخترا بیایین

68 بازدید | 8 پست

سلام خانوما من ۱۸ سالمه و کلا از وضعیت ظاهریم راضی نیستم یه سری چیزام خیلی متفاوته  از نظر قدی پوستی 

مثلا قدم ۱۷۱ و دخترا کنار من قداشون کوتاه تره و من حس بدی دارم رنگ پوستم گندمی روبه سبزه دستام حالت پسرونه داره و نرم و سفید نیست فقط تنها خوبی که داره بزرگ میست و عادیه  با اینکه بهشون میرسم کرم میزنم  ولی باز یجوریه اونجوری که باید نیست دختر خاله هام همشون سفیدن عمه هام خاله هام مامانم پوستش روشنه .. نمیگم زشتم اعتماد به نفسم دارم یه قیافه معمولی درحد خودم دارم اما بعضی چیزا تو اعضای بدنم باعث میشه اعتماد بنفسم یکم ضعیف بشه ولی باز قویش میکنم که به روحی ام اسیب نزنه کسی هست که مثل من باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دستام مثلا پوست دستام تیرست ،از انگشتامم راضی نیستم بد شکله 

خب حیف بلد نیستم عکس دستمامو تو تاپیکم ارسال کنم وگرنه میفرستادم تا درکم کنید یسری چیزا که شاید تو چشم بقیه نیاد مال اینه که خودشون اونارو ندارن و نمیتونن جای ما باشن و این بد