2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 177 پست
من نمیگم ک کلا نرو میگم بزار اون پیش قدم بشه وگرنه حتی اگه قطع ارتباطم بکنین ادم مجبوره گهگاهی بره و ...

اون صد سال پیش قدم نمیشه 

بچه های خودش باهاش قهر کردن یکساله نرفتن حتی زنگم نمیزنه خیلی اعجوبه س بابا 

همه میشناسنس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم وقتی یکی میاد بهت بی احترامی میکنه یعنی نمیخوادت یعنی اندازه سر سوزن واسش ارزش نداری. دیگه بزر ...

بعضی وقتا برای آرامش زندگیت ، برای اینکه تو خونه ات دعوا درگیری نباشه ، برای اینکه طرف یک درصد کینه کنه و مقابل به مثل نکنه با کوچکترین حرکت خانواده خودت آدم مجبوره گاهی کوتاه بیاد ، حالا چه زن چه مرد ، اونجوری زندگی میشه میدون جنگ و تلافی پشت تلافی

شماکاش تاپیک جدا میزدی عزیزم ناراحت نشیا 

آخه موندم چیکا کنم عقدم ۵ روزه قهر بودم تقصیر ایشون بود قهر .. امشب آشتی کردیم اونم با التماس های ایشون که میکردند ک اشتباه کردم و فقط یه زنگ زدیم در حد سلام و احوال پرسی

حالا موندم فردا زنگ میزنه چجوری باهاش برخورد کنم و صحبت کنم بهتره؟

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁
قیقا مثل بابای من آنقدر لوس که انگار زن نداشته تاحالا 

همسایه مامانم اینا مرده ۸۰ سالشه  زن اولش با همه جیش ساخت و وقتی فوت کرد شوهرش رفت با زن ۵۰ ساله ازدواج کرد و به همه گفت الان دارم لذت زندگی رو میچشم 

مرده شور اون .... پیرتو ببرن آخه مردک 

والا با توجه به شرايط زندگي خودتون بايد  زن دوم باشيد😂🤦🏻‍♀️ عين زن دوم باشيد ديگه  ي ...

زن دوم چون سختی زن اول نکشیده، و احتمالا ب رفاهی ک زن اول جمع کرده، رسیده

انگاری مقت مفت ب همه جی رسسده

عمونه سر زنده اس و شاد، رو خرابه یکی دیگه نشسته قک میکنه جقدر تو اوجه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

نوشتن عبارات عاشقانه و جاساز کردنش توی وسایلش هم خیلی براشون باحاله.  مثلا من گاهی لباس کارهاش ...

من یه بار اینکارو کردم از شانس گند بنده همون روز ناهار همسرم بهش ماموریت میخوره میزه جایی زنگ میزنه به همکارش که فلانی اگر ناهار نداری برو پک غذای منو از یخچال بردار 😂😂

این چهارمین کاربری منه اول بلفی جون بودم بعدش سارا خانم بعدش دوباره بلفی جون ولی هربار ترکیدم بخاطر دو کلمه حرف ساده 
مرسي عزيزم ي بار يه خانومي تعريف ميكردن همسرشون كه از سركار برميگشتن ميرن حموم ايشون هم قبل همسرش م ...

آره بی نهایت خوشحال میشن. 

مثلا من گاهی یهو بهش پیام میدم که چقدر دوستت دارم و می دونم که تو هم عاشقمی. همین برام کافیه. سایه ات مستدام... 

آها اینم بگم هر چقدر بهش بگید که می دونم عاشقمی

تو که معلومه دوستم داری

به به چه زن خوشگلی داری

به به چه خانم خوش اندامی داری 

رفته رفته می بینید که اونم به این باور میرسه که دقیقا شما همین طوری هستی. حتی اگه چهره معمولی داشته باشی.. تکرار این جملات برای اون باعث میشه که باور کنه