2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 177 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دوستان میگن دست نده خودتو کوچیک میکنی😔😔😔

عزیزم یا باید کلا سلام و احوالپرسی کنی با همه بدون دست 

یا نمیشه تو مهمونی خونه یکی دیگه گلچین کنی به تو دست میدم به تو نمیدم ، اونجا همه جمع هستن و دارن میبینند رفتار شمارو ، اونا کاری به قبل ندارن و نبودن و ندیدن و در جریان نیستن یا در حد حرف شنیدن ، ولی اگر تو مهمونی جلوی دید همه فقط به مادر شوهرت دست ندی ، تو میشی آدم بده ، میگن تو شروع کردی تو اومدی و دست ندادی تو اول که وارد شدی بی احترامی کردی و این برات گرون تموم میشه 

همسایه مامانم اینا مرده ۸۰ سالشه  زن اولش با همه جیش ساخت و وقتی فوت کرد شوهرش رفت با زن ۵۰ سال ...

بابای منم آنقدر ناز و ادا میاد آدم حالش بد میشه ولی تا مامانم بود کل بدهی و قرض و زحمت سر مامانم بود پولم نمی‌داد زیاد بهش حالا کار میکنه کل پولا میده به زن جدیدش عزیزکردش

من یه بار اینکارو کردم از شانس گند بنده همون روز ناهار همسرم بهش ماموریت میخوره میزه جایی زنگ میزنه ...

وای خدا چه باحال 😂😂😂😂

بعدا واکنش اون همکارش چی بود؟ 

حتما ته دلش گفته ای خدا شکرت ، مردم چقدر از زن شانس میارن، زن من اینطور نیست چرا پس 😂😂😂😂

بعضی وقتا برای آرامش زندگیت ، برای اینکه تو خونه ات دعوا درگیری نباشه ، برای اینکه طرف یک درصد کینه ...

آخ كه اين حرفو بايد با طلا نوشت.

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
حضرت عباسی ساعت ۱۲ شب این چه خزعبلاتی هست !!!!

دوست عزيز چرا وارد تايپكي ميشيد كه ازش خوشتون نمياد؟

ما اينجا نميگيم تشت شير جلوي پاي همسرتون بذاريد!

داريم با همديگه صحبت ميكنيم يسري از دوستان مشكل دارن 

ميان ميگن چند نفر همفكري ميكنيم يه تصميم درست ميگيريم!

در مورد يسري رفتارا صحبت ميكنيم كه باعث ميشه محبت بين دو نفر بيشتر بشه!

كجاي اين كار غيراخلاقي و مسخره هست؟

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
بعضی وقتا برای آرامش زندگیت ، برای اینکه تو خونه ات دعوا درگیری نباشه ، برای اینکه طرف یک درصد کینه ...

عزیزم نگفتم که بی احترامی کن نگفتم فش بده گفتم جایی که شمارو نمیخوان تا حد امکان نرو  بعد شمایی که هیچ بی احترامی نکردی و درمقابل بی احترامیشون هم سکوت کردی فقط به خاطر اینکه نرفتی خونه فلانی قراره تو خونتون جنگ و درگیری بشه ؟اگه بشه که این زندگی نیست متاسفانه

اخ گفتی ..... من از بحث و دعوا خسته ام بخدا 

چند ساله دارم میکشم از اینا دیگه بریدم فقط میخام بی سر و صدا برم بیام