2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 177 پست

خب خیلی چیزا هست کدوم رو بگم آخه هول شدم 😂😂

یکیش اینه مثلا 

هر وقت قراره یا تصمیمی رو دو نفره بگیرید و می دونید که ممکنه همسرتون تصمیم اشتباه بگیره شما نظرتون رو بگید بعد آخر صحبتون بگید این نظر منه ولی من مطمئنم تو بهترین تصمیم رو میگیری و صلاح زندگیمون رو در نظر می گیری، و من همه جوره پای تصمیمت هستم و بهت ایمان دارم که اشتباه نمی کنی. 

بعد می بینید که تصمیم نهاییش همون نظر شما میشه 😁😁😁

من دستام به مایع ظرفشویی حساسیت داره می خاره و جوش می زنه مجبورم دستکش بپوشم 

اي بابا!

منم دقت كردم وقتي زياد ميشورم كف دستم خشك ميشه پوسته ميده 

بايد ي سر برم دكتر 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خیلی چیزا هست کدوم رو بگم آخه هول شدم 😂😂 یکیش اینه مثلا  هر وقت قراره یا تصمیمی رو دو نف ...

شيطون😂👌🏻

اينم من زياد شنيدم 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
بلاخره ملکه باید تو یه خونه ی تمیز زندگی کنه یا نه ؟  اینقدر تمیزکاری خونه رو به کلفت بودن ربط ...

بله ولی خیلی از زنای ایرانی خونه شون بو گل میده خودشون بو پیاز.

من خودم رو نظافت حساسم مدام دستم به شستن بنده.

اما قبول کنیم اونقدری که نگران وسایل خونه اییم به خودمون بها نمی دیم. 

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

بعد اون همه بی احترامی کارشما درست نبود که پیش قدم شدین و رفتین خونشون اخه چرا عزت نفس ندارین شما

اتفاقا کار خوبی کرد بزرگیشو نشون داد ، زندگی بچه بازی و لج و لجبازی نیست که عزیزم ، اون خانم مادر شوهرشه هر چقدرم بی درک باشه پسرش هیچ وقت کنار نمیزارتش ،و تا اخر عند تو هر جایی میخوان چشم تو چشم باشن 

به شوهرت بگو با اینکه ازشون خیلی دلخورم ولی بخاطر تو و ارزشی که برام داری  و احترام به مادرت &n ...

موافقم،اينطوري خيلي خوبه

از من می‌شنوی.خودتو بیشتر از این تحقیر و بی ارزش نکن.هرچی بیشتر جلوش خار بشی و کوتاه بیای اون بیشتر ...

من که نمیرم خونش هیچ 

مسئله من فرداس که دعوتم اونجا 

وقتی از در میرم تو ب همه دور تا دور دست بدم ب اون ندم فقط؟! خیلی بده خب

بله ولی خیلی از زنای ایرانی خونه شون بو گل میده خودشون بو پیاز. من خودم رو نظافت حساسم مدام دستم به ...

البته که باید ادم به خودش هم برسه . مگه میشه فقط خونه تمیز باشه . اما منظور من این بود که جدیدا خیلیا کار خونه رو عار میدونن و فکر میکنن با تمیزکاری شانشون میاد پایین 

آره یکی از زندایم خیلی ب خودش میرسه اصن ژنتیکی باکلاسی آدم محوش میشه با این که زیاد قشنگم نی بعد دا ...

حالا شانس من هي بيام بگم چشم و كار خودمو بكنم فكر ميكنه زبون نفهم هستم😂😂

اينم هست  اما اصلا اهميت نده انگار كه نه انگار روت اثر گذاشته  جلوي شوهرت باهاش خوب رفتا ...

بابا شوهرم خودش قبول داره چندبار باهاش دعوا کرده 

همه بچه هاش میشناسنش با همه همینه