2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4893 بازدید | 177 پست
خانومای با سیاست ب من بگین چیکار کنم لطفا  مادرشوهرم خودش اومد خونم باهام دعوا کرد فحش داد بدو ...

بعد اون همه بی احترامی کارشما درست نبود که پیش قدم شدین و رفتین خونشون اخه چرا عزت نفس ندارین شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن دوم بودن همون مصداق زنی که خرج داره ارج داره، هست.... 

زن اول باسختیها ومشکلات اول زندگی میسازه... خونه زندگیو جمع میکنه.... پیروفرسوده میشه.... 

ولی دومی میاد واسه خوشگذرانی.... همه چی امادست که خانوم فقط ناز کنه وعشوه بیاد! 

البته دوراز جون زنهای دوم این سایت😅

چرا بدون دستکش  زندایی های منم همش دستکش میکنن😐😂

اينا دستكش دست ميكنن ك مثلا من دستم حساسه به خودم ميرسم و فلان 

واقعا هم جوابه ها!!!

به چشم ديدم

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
به شوهرت بگو باشه از دور سلام و احوال پرسی کن بعد به شوهرت بگو من مخاستم دست بدم یکم خودشو عقب کشید ...

ببین خانواده شون چهل نرفتن همه حواسشون هست بهم 

نمیشه ب همه دست بدم ب اون ندم؟

فقط اعتماد به نفس داشته باشید

کین مگه مردا که دنبال تله و سیاست باشید؟

خودتون باشید 

مردا از زنای قوی که شخصیت خودشونو دارن خوششون میاد

گریه و غرغر و غیبت پشت خانواده شونو بذارید کنار

روزی نیم ساعتم برا نظافت شخصی وقت بذارید. این قد نشورید و بسابید. تو خونه خودتون مث ملکه باشید نه کلفت.

تمام.

خدایا از راهی که با امید میروم،  مرا با اندوه برنگردان.  🤲🏻💫

والا درستش اینه بزرگتر دستشو اول بیاره جلو به نظرم 

عه؟

مگه نبايد كوچيك تر دست بده؟

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
فقط اعتماد به نفس داشته باشید کین مگه مردا که دنبال تله و سیاست باشید؟ خودتون باشید  مردا از ...

👌🏻👌🏻👌🏻

ااضافه كنم كه منظور ما از سياست تله نيست

داريم ميگيم چطور بهتر رفتار كنيم 

چون تو يسري مسائل آگاه نيستيم...

فقط اعتماد به نفس داشته باشید کین مگه مردا که دنبال تله و سیاست باشید؟ خودتون باشید  مردا از ...

بلاخره ملکه باید تو یه خونه ی تمیز زندگی کنه یا نه ؟ 

اینقدر تمیزکاری خونه رو به کلفت بودن ربط ندین . ماها خونه زندگی خودمون و تمیز میکنیم که توش ارامش داشته باشیم و زندگی کنیم