2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4892 بازدید | 177 پست
خانومای با سیاست ب من بگین چیکار کنم لطفا  مادرشوهرم خودش اومد خونم باهام دعوا کرد فحش داد بدو ...

به شوهرت بگو باشه از دور سلام و احوال پرسی کن بعد به شوهرت بگو من مخاستم دست بدم یکم خودشو عقب کشید دستشو جلو نیاورد یا خودت چیزی بگو ...

😭گفتم خدا جونم دلم رو بدجور شکستند!!!! گفت هیسسس... اونام یه روز سر و کارشون به خداشون میوفته😁
خانومای با سیاست ب من بگین چیکار کنم لطفا  مادرشوهرم خودش اومد خونم باهام دعوا کرد فحش داد بدو ...

وقتي اومد دعوا كنه شوهرت بود؟

دليل دعوا رو نميپرسم اما تو مقصر بودي؟

تو خانومي كن برو دست هم بده 

باور كن هيچي از تو كم نميشه 

حالا دست نميدي كلي حرف درست ميكنه شوهرتم غر ميزنه 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صداکردن اسم با پسوند عزیزم 

در جواب بله گفتن بگید جانم 

موقع بیرون رفتن و اومدن به استقبالش برید تا دم در واحد ، همیشه تایم اومدنش ، شربت ، چای ، دمنوش یا قهوه بر اساس میلش آماده کنید 

تن صدای آروم ، مدام در گوشش نق نزنید 

مردها شکم پرستن ، غذاشون به موقعه حاضر باشه با یه جور مزه کنارش

همیشه آراسته باشید و خوش بو و مرتب 

موقع خواب بوس و شبت بخیر عزیزم یادتون نره 

احترام تو جمع 

وقتی میبینید تو خودشه یا ناراحت برید کنارش جویای حالشون بشید با کلمات محبت آمیز 

اینا تو مدت کوتاهی همش جوابه و باعث میشه مرد هم کم کم یاد بگیره و واکنش نشون بده 

برو انگار نه انگار رفتار کن خودتو خوشگل کن لباسای قشنگتو بپوش اونجاهم بگو بخند دستم بده اگه رد کرد باز تو همینجور شاد باش

خدا به دلی که پر از نور باشه،‌معجزه میده🕊️
زنای دوم چیکار میکنن که اینقدر عزیزن ؟ مثلا مردی زن اولش مرده یا طلاق داده کارایی که برای زن اولش ن ...

😂😂😂

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

مرد که سرد باشه و بی محبت آدم هیچی براش نمیشه

حقيقت تلخيه!

مرد سرد زن رو پير ميكنه...

خدا به همشون صبر بده 

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.
تجربه شخصیه خودم دنبال تلافی نباشید  بدون دستکش ظرف نشورید  آخره اسمش یه جان بذارید  ...

آخر اسمش یه جان بزاریییییییید🥲😃😃😃😃😃😎😎😎😍😍😍😍😍🕺💃

وااای فردا امتحان میکنمممممش😍😍😍😍😃😃😃😃😂😂😂😍😍🥰🥰🥲🥲♥️🌹❤🧿

دستت درد نکنه.بوس😘🥰😍😍🥲🥲♥️

بسم الله الرَّحمن الرَّحیم      اللّهمَّ صلِّ علی محمَّد وَ آلِ محمَّد وَ عجِّل فَرَجَهُم     نی_نی_یار_حذف_تاپیک2@

دست بده بزار یه بار دیگه جلو شوهرت رد کنه تا شوهرت بفهمه حق با کیه

چشمت آتش فشان ماه شب آسمان دگر از من گذشت با دگران یار بمان
بچها همین که میگن برا شوهر عشوه بیاید یعنی چی؟  چجوری عشوه میاین شماها؟

عزيزم اول ببين اخلاق شوهرت چطوره 

با توجه به همون پيش برو 

لحن صحبت كردن،كلماتي كه استفاده ميكني،ناز داشته باش

به وقتش هم جدي باش

نده اصلا اصلا 

سنگین باش 

به شوهرت هم بگو باشه اما انجام نده 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺