2777
2789
عنوان

سياست زنانه! به همديگه كمك كنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 4892 بازدید | 177 پست
ینی چی زن دوم باشید 

والا با توجه به شرايط زندگي خودتون بايد 

زن دوم باشيد😂🤦🏻‍♀️

عين زن دوم باشيد ديگه 

يعني هميشه سرزنده باشيد جوون باشيد و...

البته ك ي روزايي هست آدم نياز داره ك يه گوشه بشينه و هيچكاري نكنه

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه شخصیه خودم دنبال تلافی نباشید 

بدون دستکش ظرف نشورید 

آخره اسمش یه جان بذارید 

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
زن اول چشه مگه كه تو ذهنمون زن دوم باشيم

نميدونم چرا اينقدر سختش ميكنيد!!!

تايپكي كه داشتن براي چندسال پيشه ميگفتن مادر بزرگشون اينطوري بهشون گفتن!

(منو دریا صدا بزنید).   من تو را آسان نياوردم به دست،در به دست آوردنت؛بردباری ها شده...بیقراری ها شده...شب زنده داریها شده...در بدست آوردنت ؛پایداری ها شده! با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...ای از عشق پاک من همیشه مست...من تو را آسان نیاوردم به دست.

غر نزنین زیاد

بزارین شوهرتون حریم شخصی داشته باشه هی چک نشه

با پنبه سر ببرین بگین چشم و کار خودتونو بکنین

مردا تشنه احترامن باید خرشن

البته بگم اگه مردم سرسوزن کاری نکنه برای زن من هیچکدوم ازین کارارو نمیکنما

خانومای با سیاست ب من بگین چیکار کنم لطفا 

مادرشوهرم خودش اومد خونم باهام دعوا کرد فحش داد بدون خدافظی رفت 

بعد ما رفتیم خونش دست دادم دستمو رد کرد چه حرفای زشتی هم زد اصلا هم محل نداد باز من اخترام گذاشتم دم نزدم ولی سه ماهه نرفتم خونش 

خالا خونه جاریم دعوتم اونم هست بگین چیکار کنم بازم دست بدم؟! اگه ندم نمیشه؟! شوهرم میکه باید دست بدی تو 

هر چی گفت بگین چشم ولی کار خودتون کنید 

منم اينو زياد شنيدم 

حالا نميدونم واقعا كارساز هست يا نه

کلا هر چی از شوهر میخواین یا میخواین تو مشتتون بگیرنش با تندی و دعوا درست نمیشه اروم اروم تو موقعیتش که اعصابش سر جاشه برین رو مخش خیلی جوابه🤣

بایه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.